3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
22-05 Door: eLiving

De perfecte tuinstoel

Vind jij het hoog tijd om jouw comfortabele plastic inklapbare tuinstoelen te vervangen? Of wil je een geheel andere uitstraling aan jouw tuin geven met nieuwe tuinstoelen? Kijk dan zeker eens naar deze tuinstoel! 

 

Zuiver Tuinstoel Albert Kuip Garden


Als je al fan was van de Albert Kuip, dan weten we zeker dat je hier ook blij van wordt! Sinds kort is er speciaal voor buiten de tuinstoel Albert Kuip Garden ontworpen. Wij zijn fan! Niet alleen vanwege zijn uiterlijk, hoewel we bij het zien deze stoel meteen vlinders in ons buik kregen, maar ook door de praktische kant van deze tuinstoel.



Tuinstoel Albert Kuip Garden is zo ontworpen dat je je geen zorgen hoeft te maken over deze stoel in combinatie met onze heerlijke Nederlandse zomers. Lees: de ene dag een heerlijke warme dag met veel zon waarbij de thermostaat de dertig graden Celsius gemakkelijk aantikt en de andere dag een harde regenbui met veel wind en waar we bijna onze winterjassen weer voor de dag kunnen halen. Zwaar genoeg dus om niet weggewaaid te worden, maar ook licht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen! Daarbij zit deze tuinstoel ook nog eens super comfortabel en voor de nog meer comfort kun je zelfs bijpassende zitkussens bestellen die speciaal ontworpen zijn voor de Zuiver Albert Kuip stoel! En dat is nog niet alles, want ook als je van stapelen houdt zit je met deze tuinstoel Albert Kuip Garden wel goed! Wie maakt de hoogste Albert Kuip Garden stapel?  



Benieuwd naar stoelen voor binnen? Je bekijkt hier onze collectie stoelen