3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
11-07 Door: eLiving

Een bartafel in de keuken? Kijk dan eens naar deze barkrukken

Ben je gezegend met een leuke bartafel of leuk kookeiland waar je aan kunt zitten? Dan horen daar natuurlijk ook een paar mooie barkrukken bij! Bekijk hier de meest stijlvolle barkrukken voor bij jou aan de bartafel.

 

Design Barkruk 

Ben je op zoek naar een echte design barkruk? Kijk dan eens naar de barkrukken van het Italiaanse designmerk Kartell. Neem bijvoorbeeld Kartell barkruk Charles Ghost. Deze barkruk is gemaakt van uit één stuk polycarbonaat. Hierdoor is deze kruk ijzersterk. Bovendien werkt transparant in je interieur erg goed. Wil je weten waarom? Dat lees je hier!

Liever een design barkruk met rugleuning? Dan is Kartell barstoel Masters iets voor jou! Deze barstoel is hét bekende ontwerp van designer Philippe Starck en werd bekroond met de Good Design Award. 

Barkruk met rugleuning

De populaire DutchBone stoel Franky is ook als (halfhoge) barkruk verkrijgbaar en heeft een comfortabele rugleuning. Net zoals stoel Franky is ook barkruk Franky verkrijgbaar in hoogwaardig PU-leder én met velvet bekleding. De kuip van deze comfortabele barkruk met rugleuning is voorzien van grove decoratieve stiksels en het onderstel is van zwart staal. Een trendy, stoere en stijlvolle barkruk voor aan jouw bartafel. 
Een makkelijk te onderhouden barkruk nodig? Kijk dan eens naar Zuiver barkruk Albert Kuip. Deze stijlvolle design barkruk is ontworpen in samenwerking met Dutch Design Studio APE. Maak ook van jouw bartafel een gezellig hoekje met Zuiver barkruk Albert Kuip. Barkruk met armleuning

Zuiver barkruk Feston is een ideale en stijlvolle barkruk met armleuning. Deze barkruk met armleuning én rugleuning is leverbaar met een zachte grijze stof en met zwart of bruin PU-leder. Combineer barkruk Feston met eetkamerstoel Feston voor een complete look. 


 

Verstelbare barkruk met rugleuning

Barkruk Oxford staat voor luxe en comfort. Deze barkruk heeft een comfortabele rugleuning en is bekleed met hoogwaardig kunstleder. Je kunt deze barkruk in hoogte verstellen en daarnaast heeft deze barkruk ook nog een draaimogelijkheid van 360 graden! Als dat nog niet genoeg is kun je ook nog je voeten laten rusten op de daarvoor bestemde steun. 


 

Barkrukken kopen

Let bij het kopen van een barkruk goed op de zithoogte van de barkruk in vergelijking met de hoogte van jouw bartafel. Niet elke bartafel is even hoog. Gelukkig vind je bij eLIVING verschillende barkrukken die in meerdere hoogtes verkrijgbaar zijn. Benieuwd welke zithoogte jouw barkruk moet hebben? Dat lees je hier.