3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
19-02 Door: eLIVING

5x een avondje op de hoekbank

Soms is er niets fijner dan een avondje bankhangen en met een hoekbank is het natuurlijk helemaal feest! Het is de plek waar je kunt ontspannen na een lange dag en waar je comfortabel een filmavond kunt houden. Maar met een groot aanbod aan hoekbanken, kan het kiezen voor de juiste hoekbank soms nog best lastig zijn. Wij zetten vijf van onze favoriete hoekbanken voor een heerlijk avondje op een rij!    
  
 

Hoekbank Porto

  
Wil je de strakke lijnen in je interieur doorbreken? Hoekbank Porto is voorzien van prachtige ronde vormen die deze hoekbank een vriendelijk uitstraling geven. De ronde vormen doorbreken de rechte lijnen en zorgen voor een speelse toevoeging in je interieur. De lendekussens van hoekbank Porto zorgen bovendien voor nog meer comfort, waardoor het een fijne hoekbank is voor een avondje bankhangen.  
 
 

Hoekbank Modena

  
Een groot favoriet onder de hoekbanken en dat is niet voor niets. De moderne hoekbank Modena is voorzien van subtiele ronde vormen, waardoor je direct op deze bank wilt neerploffen. Het is een perfecte combinatie van strak en modern, maar toch rond en vol en met een comfortabele zit. Wordt het voortaan een avondje op hoekbank Modena? 
  
  

Hoekbank Venice

 
Ben je op zoek naar een hoekbank met strakke lijnen, een minimalistische uitstraling en slanke poten? Dan is hoekbank Venice misschien wel wat voor jou. Met een stevige en comfortabele zit is hoekbank Venice een allemansvriend. Wij zien al een heerlijk avondje op deze hoekbank aankomen!
 
  

Hoekbank Portofino

 
Het is de uiteinde en de achterzijde van de hoek die hoekbank Portofino zo bijzonder maken. De uiteinde en de achterkant van de hoek heeft namelijk een vriendelijke ronde vorm. Een hoekbank waarbij rechte lijnen zijn gecombineerd met ronde vormen voor een evenwichtig balans. Bij hoekbank Portofino draait het om details. Zelfs de poten van deze hoekbank zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.   
 
  

Hoekbank Frejus

Hoekbank Frejus is voorzien van extra stevige kussens, waardoor je zeker weet dat je urenlang comfortabel kunt loungen. De losse rugkussens zorgen weer voor een totaal andere uitstraling dan een hoekbank met vaste kussens. De kussen kun je bovendien gemakkelijk opschudden, zodat de volheid behouden blijft. De hoekbank Frejus nodigt uit om een heerlijk avondje bankhangen in te plannen.