3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-09 Door: eLiving

Populaire materialen voor in elk interieur

Verschillende materialen combineren maakt je interieur persoonlijk, maar wat zijn op dit moment de populaire materialen?

 

Velvet in huis

We kunnen er wel omheen draaien, maar waarschijnlijk zag je dit materiaal al van mijlenver aankomen. Velvet! Deze fluweelzachte stof is niet meer weg te denken in de interieurwereld. Eerder schreven we al over onze favorieten velvet items en hoe je velvet het beste kunt combineren. Het leuke aan velvet is dat je het groots, maar ook kleins kunt toevoegen aan je interieur. Ga jij voor een echte velvet blikvanger in huis, zoals een bank? Of maak je jouw interieur helemaal af met leuke kleine velvet items, zoals een sierkussen of poef?  

           


 

Antique brass in huis


Een ander materiaal dat zijn weg in de interieurwereld heeft gevonden is antique brass, ook wel messing genoemd. Dit materiaal heeft een goudgele kleur en past naadloos in elk interieurstijl. Van een romantisch interieur tot een retro interieur. Bovendien combineert antique brass ook erg goed met velvet. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt! 


             


 

Rotan, bamboe en webbing in huis

Natuurlijke materialen en tinten stralen rust uit en geven een warme en soms zelf exotische uitstraling. Deze materialen passen mooi in een bohemian of botanisch interieur, maar ook in andere stijlen kun je met deze materialen wat natuurlijke kleuren in huis brengen. Bij steeds meer woonaccessoires zie je rotan, bamboe of webbing terug, maar ook bij kasten, stoelen en verlichting kun je er inmiddels niet meer omheen.