3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
09-09 Door: eLIVING

Kartell Componibili : het multifunctionele kastje

Ken jij de stijlvolle Componibili kastjes van Kartell al? Deze multifunctionele kastjes kun je werkelijk overal voor gebruiken! De Componibili kastjes zijn waren klassiers en ontworpen door Anna Castelli Ferrieri eind jaren '60. Het unieke ontwerp is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch en functioneel.

 

Compact kastje 

Heb je een leeg hoekje of een smalle plek in huis waar je het liefst wel wat neer wilt zetten? Het Kartell Componibili kastje heeft een cilindervorm, waardoor dit kastje in vrijwel elk hoekje wel past! Het compacte kastje is bovendien voorzien van deurtjes die naar binnen schuiven, dus je hebt ook geen last van openstaande deuren.Voor het stijlvolle opbergmeubel Componibili kun je dus altijd wel een plekje vinden, maar wist je ook dat je dit kastje werkelijk overal voor kunt gebruiken? Ook als je zeeën aan ruimte hebt! Kartell Componibili voelt zich bijvoorbeeld perfect thuis in de woonkamer naast de bank, in de slaapkamer naast het bed en zelfs op de badkamer. Of je nu make-up spullen, een paar praktische kantoorspullen of schaaltjes wil opbergen: Componibili is er voor je!

 

Kartell Componibili in verschillende hoogtes en kleuren

Het multifunctionele kastje Componibili is verkrijgbaar in verschillende hoogtes: hoe meer compartimenten, hoe meer opbergruimte natuurlijk! Ook kun je de kastjes gemakkelijk stappelen. Handig als je later toch meer opbergruimte nodig hebt dan je dacht. Bovendien zijn de kastjes verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een Componibili in jouw interieur past!

 Kartell kastje Componibili Recycled

Een van de nieuwste varianten op de Componibili is de Componibili Recycled. Deze editie is gemaakt van gerecycled materiaal, maar heeft dezelfde constructie en functionaliteit als het origineel. De recycled variant is verkrijgbaar in mat zwart en mat wit en natuurlijk in de bekende verschillende hoogtes. Voor welke Componibili kastje ga jij?