3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
30-04 Door: eLIVING

Zo verras je jouw moeder op Moederdag

De tweede zondag van mei is het Moederdag! De perfecte gelegenheid om je (schoon)moeder of oma in het zonnetje te zetten! 

 

15 Originele Moederdag cadeaus

Ben je nog op zoek naar een leuk Moederdagcadeau? Een zelf gemaakt knutselwerkje van de (klein)kinderen, een bosje bloemen, geurtje of doosje bonbons is natuurlijk altijd leuk om te krijgen, maar wil je dit jaar eens wat anders geven? Verras je (schoon)moeder of oma dan met een van deze stijlvolle cadeaus! Bekijk hier cadeaus tot 10 euro, 20 euro en 50 euro.
 
Moederdag is dit jaar net even anders dan normaal, maar wil je toch je (schoon)moeder, oma of een andere belangrijke vrouw in jouw leven verassen, waar je nu helaas niet op bezoek bij kunt? Laat dan een cadeautje bezorgen! 

Wij zetten de 15 top cadeaus op een rij  Voor moeders die .... 

   

...graag in de keuken bezig zijn

Is jouw moeder een echte keukenprinses en maakt ze de mooiste en lekkerste gerechtjes? Ga voor een mooie serveerplank van marmer of terrazzo waar ze haar gerechten leuk op kan presenteren! 
 
   

...van kaarsen houden

Hoewel het bij je moeder natuurlijk al gezellig is, wordt het met sfeervolle kandelaars nog gezelliger! Het leuke van een kandelaar is dat deze werkelijk overal sfeer geven; in de woonkamer, slaapkamer en zelfs op het toilet. 
 
 
   

...van planten houden

Heeft jouw moeder echte groene vingers? Dan voelt een leuke plantenbak zich helemaal thuis bij jouw moeder! Combineer een leuke plantenbak met haar favoriete plant en jouw cadeau valt gegarandeerd in de smaak!
 


 
 

...van een sfeervol gedekte tafel houden

Niets fijner dan bij je moeder aanschuiven aan tafel. (Als ze goed kan koken tenminste...). Kan jouw moeder wel een nieuw servies gebruiken of spaart ze verschillende soorten servies? Maak dan haar gedekte eettafel compleet met House Doctor servies Rustic of ga voor het populaire HKliving 70's servies!
 
 
   

...van wijn houden

Een leuk wijnrek voor de favoriete wijnen van je moeder?  En dan natuurlijk wel een wijnrek die ook nog mooi in huis staat! 
 
 
   

...van opbergen houden

You hate it or you love it”. Hoort jouw moeder bij de laatste? Dan kun je haar vast blij maken met een paar mooie opbergdozen

 


   

...graag een bosje bloemen in huis hebben staan

Staat er altijd wel een bosje bloemen in huis bij jouw moeder? Geef haar eens een leuke nieuwe vaas. Zo kan ze mooi afwisselen! 
 
 
   

...van dieren houden

Is jouw moeder helemaal gek op dieren en kan ze wat leuke dieren items in huis wel waarderen? Verras haar met een leuke dieren item voor in huis!
 
 
   

...goud waard zijn

Symboliseert goud jouw moeder? Dan zit je met een ‘goud’ cadeau altijd goed! Bekijk onze collectie woonaccessoires en kies jouw favoriete gouden item voor jouw moeder. 
 
 
   

...van reizen houden

Is jouw moeder nog op vakantie als ze al nadenkt over haar volgende reis? Geef een wereldbol cadeau, zodat ze elk moment van de dag kan dromen! 
 
 
   

...niet genoeg krijgen van kussens op de bank

Moet je je altijd eerst een weg banen door de grote hoeveelheid kussens op de bank, voordat je naast je moeder kunt gaan zitten? Geef een nieuw sierkussen cadeau, zo kan ze nog eens afwisselen! 
 
 
   

...bijzondere momenten graag inlijsten

Wie wordt er nu niet blij van leuke foto’s in huis? Geef een mooie fotolijst cadeau en maak het helemaal af met een foto van jullie samen! 
 
 
   

...niet van kringen op tafel houden

“Gebruik onderzetters!” Hoor je het je moeder nog zeggen? Dan zijn deze leuke onderzetters het perfecte cadeau! 
 
 
   

...wel een klok kunnen gebruiken

Komt jouw moeder stiekem toch wel heel erg vaak te laat op jullie afspraak? Geef een klok cadeau! Leuk voor in haar interieur en het is meteen met een knipoog naar jullie afspraken toe! 
 
 
   

...kieskeurig zijn


Weet je niet goed wat je moet kopen voor je moeder of vindt ze het leuk om zelf iets uit te kiezen? Ga dan voor een cadeaubon van eLIVING