3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
16-04 Door: eLiving

6x alternatief voor een nachtkastje

Een nachtkastje naast je bed? Super handig natuurlijk, want je hebt alles binnen handbereik. Maar wat als je nu geen plek hebt voor een nachtkastje of als je gewoon iets anders dan een standaard nachtkastje wilt? Geen nood! Wij hebben de leukste alternatieven voor jou op een rijtje gezet! 

 

Een krukje als nachtkastje 

Wil je geen nachtkastje, maar toch alles binnen handbereik hebben? Kijk dan eens voor een leuk krukje naast je bed! Een krukje is een goed alternatief voor een nachtkastje. Je moet natuurlijk niet een hele verzameling spullen naast je bed willen hebben, want dat past niet op een krukje! Met een mooie lamp, een goed boek en een wekker kom je ook al een heel eind! 

 

 

Een opbergkist als nachtkastje

Heb je genoeg ruimte naast je bed en wil je ook veel spullen opbergen? Dan is een opbergkist een goed alternatief voor een nachtkastje. Spullen die je niet vaak nodig hebt berg je op in de opbergkist (en daar past zeker een hoop in)! En je favoriete spulletjes voor naast je bed zet je gewoon op de kist! Ideaal toch?
 

 

Een wandplank als nachtkastje

Met weinig ruimte naast je bed is een wandplank de ideale oplossing! Gebruik een wandlamp voor wat licht naast je bed en een wandplank voor je andere spullen! Hang de wandplank op dezelfde hoogte als je bed en je hebt je spulletjes binnen handbereik! Als dat geen leuk alternatief voor een nachtkastje is!  

Een trolley als nachtkastje

Ga rollend je kamer door met een leuke trolley als nachtkastje! En het leuke is: je hebt ook nog eens heel veel opbergruimte! Trolleys heb je in verschillende stijlen, dus er is altijd wel een trolley die perfect op je slaapkamer past!

Een poef als nachtkastje

Hoewel niet elke poef is geschikt als nachtkastje, zijn er wel een aantal hele leuke opties! Neem bijvoorbeeld poef Bubbly. Deze leuke poef fleurt ook meteen je slaapkamer op! Gezellig!

 

 

Een bijzettafel als nachtkastje

Bijzettafels zijn er in verschillende kleuren en maten, waardoor je altijd wel een leuk bijzettafeltje vindt die in je slaapkamer past! Dat klinkt als een perfect nachtkastje toch? 

Een nachtkastje kopen

Wil je gewoon een standaard nachtkastje kopen? Ook dat kan bij eLIVING! Je vindt de leukste nachtkastjes hier