3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-08 Door: eLIVING

3 Tips voor meer opbergruimte in de keuken

Heb je graag een opgeruimde keuken, maar wil je ook wat items tentoonstellen? Bekijk hier drie tips voor een gezellige keuken met meer opbergruimte.

Alles achter deurtjes zetten zorgt natuurlijk voor een opgeruimde keuken. Maar wat als je nu juist wat sfeer en gezelligheid wilt toevoegen? Zorg voor de perfecte balans en houd de keuken netjes, maar laat ook je mooiste keukenitems zien. 

 

Wandrekjes in de keuken

Ben je gezegend met een grote keuken? Dan kun je natuurlijk alle kanten op. Heb je nu eenmaal een wat kleinere keuken, maar wel nog een stukje muur over? Laat dan je creativiteit de vrije loop en hang hier leuke wandrekken op. Alles wat je niet in het zicht wilt hebben zet je in de keukenkastjes en de leukste items zet je gewoon op de wandrekken. 


 

Een kapstok in de keuken

Een kapstok in de keuken? Ja, zeker! Ook een compacte kapstok voor aan de wand kan voor de juiste hoeveelheid extra opbergruimte in de keuken zorgen. Zo heb je je spullen niet alleen in het zicht, maar ook binnen handbereik! Je kunt bijvoorbeeld een theedoek aan de kapstok hangen, maar ook andere keukenspullen, zoals een vergiet. Scheelt weer ruimte in de kast! 


 

Een trolley in de keuken

Naast dat je de wand gebruikt voor extra opbergmogelijkheden, kun je het ook lager zoeken. Een trolley is hier misschien wel het perfecte voorbeeld van! Je creëert zo niet alleen extra opbergruimte, maar je kunt je spullen ook nog in een handomdraai verplaatsen. Handig!