3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
22-05 Door: eLIVING

Een houten eetkamerbank in de slaapkamer

Ben je op zoek naar een multifunctionele eetkamerbank? Een die mooi staat in de slaapkamer, maar die zich ook thuis voelt in de hal of aan de eettafel?

 

Dutchbone eetkamerbank Alagon

Eetkamerbank Alagon is in eerste instantie ontworpen als de perfecte match voor bij de eettafel Alagon. Maar zeg nu zelf, eetkamerbank Alagon komt toch werkelijk overal tot zijn recht? De eetkamerbank staat niet alleen leuk aan de eettafel, maar ook in de hal of slaapkamer voelt Alagon zich thuis! Weet jij al waar je bankje Alagon gaat neerzetten?

 

Eetkamerbank Alagon combineren

Combineer Dutchbone eetkamerbank Alagon bijvoorbeeld met een zachte schapenvacht, vrolijke sierkussens of een leuke plant! De eetkamerbank is verkrijgbaar in vier verschillende maten, waardoor het bankje in elke ruimte past! De kleinste afmeting van eetbankje Alagon is 120 x 40 x45  cm (BxDxH) en de grootste afmeting is 180 x 40 x 45 cm. 

 

Houten eetkamerbank

De eetkamerbank heeft een zachte, donkerbruine kleur en in combinatie met het hout straalt dit bankje warmte en gezelligheid uit. Dutchbone eetkamerbank Alagon is gemaakt van 40 mm walnootfineer en wordt ondersteund door slanke stalen poten met een zwarte coating. Hout is een natuurproduct, waardoor elk bankje verschillend kan zijn in kleur en patroon. Met eetkamerbank Alagon haal je gegarandeerd een uniek eetkamerbankje in huis.