3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-09 Door: eLIVING

Teddy eetkamerstoelen: de meest aaibare stoelen

Teddy stoelen zijn ontzettend populair. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want wie wil nu geen aaibare stoelen? De teddy stof wordt ook wel bouclé genoemd. Het voordeel van eetkamerstoelen met een teddy stof is dat deze stoelen direct een warme uitstraling aan je interieur geven. Sinds een aantal jaar is de teddy (of bouclé) een echte interieurtrend. Niet alleen zie je stoelen met een zachte teddy stof, maar ook fauteuils en banken komen in deze aaibare stof! Een meubel voorzien van een teddy stof zorgt direct voor een blikvanger in huis! 

 

Kleuren van een teddy stoel 


Zie je die schattige, knuffelbare teddyberen van vroeger nog voor je? Misschien had je zelf wel een favoriete teddybeer of had je een teddybeer in de klas die iedereen dan een keer mee naar huis mocht nemen. Deze knuffelberen zie je ook in prachtige felle kleuren, maar de meeste hebben toch wel die zachte, natuurlijke aardekleuren.  Deze natuurlijke aardetinten maken het teddy gevoel natuurlijk helemaal af, daarom zie je veel teddy stoelen ook in deze neutrale kleuren.  

Maar hoewel de meeste teddy eetkamerstoelen voorzien zijn van een prachtige neutrale tint, zoals beige, crème of wit, zijn deze stoelen natuurlijk in veel meer kleuren verkrijgbaar! Grote kans dat jij een teddy stoel in jouw favoriete kleur vindt!  

 

Teddy stoelen combineren 


Een ander voordeel van teddy stoelen is dat deze stof makkelijk te combineren is. Helemaal als je voor een teddy stoel in een neutrale kleur gaat. Hierdoor kun je een teddy stoel in vrijwel elke interieurstijl plaatsen. Combineer met natuurlijke materialen, zoals hout en rotan of ga voor een stoere uitstraling en combineer met staal. Maar ook de combinatie goud of marmer met teddy zal zorgen voor een mooie match. Heb jij al een teddy stoel op het oog?