3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
23-01 Door: eLIVING

Een grote vaas als blikvanger

Wanneer het aankomt op het decoreren van je huis, dan kunnen grote vazen net dat beetje extra toevoegen. Heb jij al een grote vaas in huis?

 

Een grote vaas in huis

De lente laat nog even op zich wachten, maar voor een grote vaas is altijd plek. En ook zonder bloemen kan een grote vaas een statement zijn in de woonkamer, op de eettafel of in de hal. Een goed gekozen vaas trekt meteen de aandacht en is een kunstwerk op zichzelf! Wist je bijvoorbeeld dat  vazen al heel lang bestaan? Van de elegante Griekse vazen tot de verfijnde Chinese porseleinen vazen. Dit laat zien dat vazen altijd al een belangrijke rol spelen en dat is natuurlijk niet voor niets.

 

Grote vazen voor binnen

Vazen komen natuurlijk in allerlei vormen en maten, maar een grote vaas voor binnen is natuurlijk extra speciaal. Met een grote vaas kun je de ruimte in huis op een makkelijke manier elegant aankleden en daar heb je niet veel extra’s voor nodig. Een grote vaas is ook zonder bloemen een echte blikvanger voor binnen. Maar, grote vazen kunnen natuurlijk ook functioneel zijn. Gebruik ze bijvoorbeeld voor lange takken, kunstbloemen of een weelderig boeket om een nog groter en kleurrijker statement te maken. Op deze manier trekken vazen nog meer de aandacht en til je de takken of bloemen naar een hoger niveau.

Vul een grote vaas bijvoorbeeld elk seizoen met andere takken of bloemen. In de lente en zomer kun je kiezen voor prachtige, kleurrijke en frisse bloemen en in de herfst en winter kun je bijvoorbeeld kiezen voor takken of kunstbloemen.Meer vazen in je interieur

Als je voor een grote vaas in huis kiest, dan kun je natuurlijk nog steeds de rest van je interieur opvrolijken met andere soorten (kleinere) vazen. Zo zijn er een aantal vazen die je gezien wilt hebben of wat dacht je van de kleurrijke HKliving 70’s vazen? Deze collectie vazen neemt je mee naar, hoe kan het ook anders, de jaren 70. Door de verschillende kleuren van deze vazen breng je gegarandeerd een dosis vrolijkheid in je interieur. Voor welke vazen ga jij?