3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
11-08 Door: eLIVING

Schommelend de week in met deze schommelstoel

Een schommelstoel is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het aanschaffen van nieuwe meubels. Maar zeg nu zelf, een schommelstoel is toch super leuk? Wij laten je graag zien waarom een schommelstoel wél op je verlanglijstje zou moeten staan. Wacht niet langer en ga schommelend de week in! 

 

Schommelstoelen in elke kamer

Een schommelstoel komt in elke kamer tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan een schommelstoel in de woonkamer, babykamer of werkkamer. In de woonkamer kun je heerlijk schommelen bij de openhaard terwijl je geniet van je favoriete boek. Maar wist je dat een schommelstoel nog meer goede eigenschappen heeft? Het schommelen in een schommelstoel kan er namelijk voor zorgen dat je tot rust komt, minder gespannen wordt of zelfs minder angstig. Niet voor niets is de schommelstoel al voor een lange tijd populair. 

 

Schommelstoel Wobble

Hoe klinkt de combinatie schommelstoel en super comfortabel? Klinkt goed, niet waar? Bekijk dan eens schommelstoel Wobble. Deze schommelstoel is voorzien van super zachte kussens, waardoor je een optimaal zitcomfort beleefd! De kuip van deze schommelstoel is wit of zwart en is gemaakt van stevig polypropyleen met een chroom of zwart onderstel en poten van massief beukenhout. Met deze schommelstoel schommel je nog wel wat jaartjes door. Ga je voor een zwarte kuip? Dan is schommelstoel Wobble voorzien van zachte, donkergrijze kussens. Ga je voor een witte kuip? Dan heb je zachte, lichtgrijze kussens! Aan jou de keuze. Voor welke schommelstoel ga jij?