3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
11-04 Door: eLiving

De Fatboy Lamzac familie is uitgebreid!

Fatboy Lamzac- fans opgelet! Lamzac heeft niet één, maar twee broers erbij! 

Fatboy Lamzac


De Fatboy Lamzac was binnen no-time super populair! En dat is niet voor niets, want met deze luchtzak ben je niet langer aan één plek verbonden. De Lamzac zit verpakt in een handig tas die je overal mee naar toe neemt. Op jouw favoriete spot aangekomen haal je eenvoudig de luchtzak uit je tas en vul je hem binnen enkele seconden met lucht! Jouw comfortabele lig- of zitplaats is helemaal ready! Nadat je ultiem genoten hebt van je Fatboy Lamzac en het weer tijd is om terug naar huis te gaan, rol je je luchtzak eenvoudig weer op. Je stopt hem in de bijpassende tas en je bent klaar om te gaan! 


 

De nieuwste broers van Fatboy Lamzac

We stellen je graag voor aan de nieuwste familieleden van de Lamzac: Fatboy Lamzac L en Fatboy Lamzac O. Nieuwsgierig geworden? Hieronder lees je alles over deze nieuwe familieleden. 

 

Fatboy Lamzac L

Hello big brother! Fatboy introduceert de Lamzac L. Een luchtbed, maar dan anders! Dit luchtbed vul je eenvoudig met lucht, waardoor een pomp niet langer nodig is (en zelfs geen elektrisch tijd!). Dit comfortabele luchtbed wordt in een rugtas geleverd. Hierdoor neem je jouw luchtbed overal op je rug mee naar toe! Dat wordt lekker slapen! Fatboy Lamzac L is verkrijgbaar in zes mooie kleuren. 


 

Fatboy Lamzac O

Als we je dan toch voorstellen aan Fatboy Lamzac L, waarom dan niet meteen aan Fatboy Lamzac O? De Lamzac O is perfect als je lekker wilt zitten! Dé opblaasbare stoel waar je eigenlijk niet zonder kunt.