3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
12-03 Door: eLIVING

5x stijlvolle tuinstoelen

Wanneer de eerste zonnestralen tevoorschijn komen komt al snel het voorjaarsgevoel Nederland binnengeslopen. De warmte en vrolijkheid die de zon met zich meebrengt willen we maar al te graag doorvertalen naar onze tuin of balkon. Een fijn plekje waar we urenlang kunnen doorbrengen tijdens de zonnige lente en de warme zomerdagen. Met een aantal mooie tuinstoelen kunnen de eerste stappen naar een gezellige tuin al worden gezet.

Tuinstoelen

Zie jij jezelf al zitten? Heerlijk met je gezicht in de zon op een comfortabele tuinstoel waar je urenlang kunt tafelen of gezellige gesprekken kunt voeren met je vrienden of familie. De tijd van witte kunststof tuinstoelen is allang verleden tijd. Nu vind je een ruime keuze aan de mooiste, kleurrijkste en comfortabelste tuinstoelen. Wij hebben vijf tuinstoelen voor je op een rijtje gezet. Stuk voor stuk comfortabel, uniek en natuurlijk prachtig om te zien!

Kartell stoel Masters

Wie zegt dat design niet voor buiten is? Kartell stoel Masters is geschikt voor zowel binnen als buiten. Met de fascinerende vorm van de rugleuning en het luchtige karakter is deze stoel een echte blikvanger! Of je nu een witte of zwarte tuinstoel wilt of juist een in een mooie kleur: met stoel Masters kan het allemaal!



Dutchbone tuinstoel Cantik

Neem plaats op de comfortabele tuinstoel Cantik. Deze tuinstoel met zijn donkergekleurde kunststof rotan doet denken aan leer en het slanke zwarte frame maakt het plaatje compleet. De zitting van stoel Cantik is bovendien waterafstotend. Een prachtige stoel voor binnen én buiten.



Zuiver tuinstoel Vondel

Met of zonder armleuning? Met Zuiver tuinstoel Vondel heb je het voor het uitkiezen. De tuinstoel is gemaakt van gepoedercoat aluminium en is daardoor bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals wind en regen. In dezelfde serie vind je ook een eetkamerbank en tafel voor buiten en heb je de keuze uit de kleuren clay, groen en zwart



Tuinstoel Wings

Hoe fijn is een multifunctionele stoel? Stoel Wings voelt zich niet alleen binnen, maar ook buiten helemaal thuis. De stoel is gemaakt van polyester rotan en het frame is van staal voorzien van een speciale outdoor poedercoating. Bovendien geeft stoel Wings je tuin een botanische uitstraling. Wat wil je nog meer?



Zuiver tuinstoel Albert Kuip Garden

De populaire Albert Kuip, maar dan voor buiten. Met deze stoel hoef je niet bang te zijn voor de Nederlandse zomerdagen die nog wel eens regenachtig kunnen zijn. Na een buitje is de Albert Kuip Garden snel weer droog en kun je dus zo weer van de zon genieten. Combineer tuinstoel Albert Kuip Garden met het Albert Kuip tuinkussen voor nog meer comfort.