3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
18-07 Door: eLIVING

HKliving '70 servies

Ben je op zoek naar een servies dat gezien mag worden? Een die je niet achter de keukendeuren wil zetten, maar op een plank, trolley of in een vitrinekast? Dan hoef je niet lang meer te zoeken, want wij stellen je graag voor aan het HKliving ’70 servies.

HKliving servies

Met het HKliving ’70 servies haal je de jaren 70 in je interieur. Het servies heeft een retro uitstraling en bestaat niet alleen uit verschillende soorten mokken, maar ook uit borden, schalen, eierdopjes en een karaf. Elk item uit het jaren ’70 servies is voorzien van vrolijke kleuren, zoals blauw, groen en roze. Door de unieke patronen en het gebruik van verschillende kleuren is dit servies makkelijk te combineren.



Kan het HKliving servies in de vaatwasser en magnetron?  

Dat dit servies er fantastische uitziet heb je nu misschien al wel gezien, maar wist je dat het 70’s servies ook heel praktisch is? Het servies hoef je namelijk niet met de hand af te wassen, want het mag gewoon in de vaatwasser! Ideaal! En wil je graag je eten of chocolademelk opwarmen? Ook dat is geen probleem! Het servies mag namelijk ook in de magnetron. 

 

Hkliving mokken

Met het HKliving ‘70 servies hoef je je koffie niet uit een cappuccino mok te drinken of je thee uit een koffiemok. Voor elk soort drankje is er een bijpassende mok. Of je favoriete drankje nu een kop koffie, latte machiatto of thee is. Met de ’70 mokken ben je gegarandeerd van alle markten thuis!



HKliving borden

Een bijgerechtje, hoofdgerecht of dessert opdienen? Met de 70’s borden van HKliving wordt dit een echt feestje. Wist je bijvoorbeeld dat de kleur van je servies invloed kan hebben op de smaak van het eten? Hoe groter het contrast tussen de kleur van het bord en de kleur van het gerecht, hoe intenser je de smaken van het gerecht beleefd. Aan kleuren geen gebrek bij dit leuke servies, dus waar wacht je nog op?