3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
27-02 Door: eLIVING

Nieuw: leren relaxfauteuils

Zie je het al voor je? Je komt thuis van een leuk dagje weg, een bezoekje aan jouw familie of van een dag hard werken en dan staat daar een heerlijke fauteuil voor je klaar die je elektrisch kunt verstellen. Dat klinkt niet verkeerd toch?

 

Elektrisch verstelbare relaxfauteuil

Natuurlijk is een hocker of poef ook een fijne oplossing voor een avondje met de voeten omhoog, maar hoe zou een fauteuil zijn die je helemaal naar wens kunt verstellen? Dat kan met onze nieuwe leren relaxfauteuils. Met deze leren relaxfauteuils kun je de rug en voeteinde elektrisch verstellen door de geïntegreerde toetsen aan de zijkant van de fauteuil. De neksteun kun je handmatig verstellen en zo heb je de perfecte fauteuil voor ieder moment van de dag. En het mooie is dat je deze elektrische relaxfauteuils ook draadloos kunt gebruiken! De relaxfauteuils werken namelijk via de kabel of draadloos met accu.


Materiaal keuze voor een relaxfauteuil

Is een leren relaxfauteuil niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem, want onze relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende soorten leder én stof. Ook kun je kiezen uit tientallen verschillende kleuren, waardoor deze relaxfauteuil in ieder interieur mooi aansluit. Of ga voor een van onze andere fauteuils


Een relaxfauteuil kopen

Wil je een elektrisch verstelbare relaxfauteuil kopen? Dan is het belangrijk om deze eerst uit te testen. Een elektrisch verstelbare fauteuil moet ervoor zorgen dat je een fijne en ontspannen houding kunt aannemen en dat je deze makkelijk kunt bedienen. Kom eens bij ons langs en kom proefzitten op één van onze nieuwste elektrische relaxfauteuils en ontvang gratis en persoonlijk advies.