3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
14-04 Door: eLIVING

Fatboy Oloha: een multifunctionele lamp

Kun jij ook geen genoeg krijgen van multifunctionele items? Dan wil gegarandeerd alles over dit nieuwste Fatboy designobject weten! We kunnen alvast verklappen dat het praktisch én prachtig is en dat dit designobject de naam Oloha heeft gekregen.

Wat is de Fatboy Oloha?

 
Bij het zien van dit nieuwe designobject Oloha slaan je radertjes meteen aan. Is het een lamp? Een kunstwerk dat licht geeft? Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Fatboy Oloha is het allemaal. Het is een sfeerlicht, wandlamp én kunstwerk ineen! Met Fatboy lamp Oloha kun je dus letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Hoe dat kan? Dat leggen we je hieronder uit.

 

Fatboy Oloha aan de muur

De multifunctioneel Fatboy lamp Oloha kun je gebruiken als unieke muurlamp. Hiervoor hang je enkel en alleen Oloha aan een haakje op de wand. Op de achterkant van dit lampje zit namelijk een siliconen coaster waar een handig oogje in zit. Hiermee kun je deze lamp dus overal aan de wand ophangen. Heb je nog wat licht nodig op je balkon? Dan is daar Oloha. Liever een extra lichtje in de woonkamer? Ook dan is Oloha daar voor jou. Fatboy Oloha is voorzien van een ledlampje en geeft warm wit licht en de kleur van de schaal bepaalt de tint. Wil je een kleurrijke lichtspektakel aan de wand? Combineer dan de verschillende kleuren met elkaar!

 

Fatboy Oloha op de tafel

Heb je al wanddecoratie genoeg? Dan maakt deze multifunctioneel lamp Oloha er ook op tafel een feestje van. Op tafel verandert Oloha in een kunstzinnige schaal met een dimbaar lampje. Het lampje kun je dimmen van schemerstand tot een lekker fel licht. Het ledlampje is een los element die je met een magneetje in de schaal klikt en dus ook uit de schaal kunt halen. Opladen doe je met de meegeleverde USB-C kabel.
 

Fatboy Oloha in drie formaten

Een grote verschijning of toch liever een klein sfeerlichtje? Fatboy lamp Oloha is verkrijgbaar in drie formaten, dus de keuze is aan jou! Kun je toch niet kiezen? De lampjes in de formaten large, medium en small zijn ook leuk om met elkaar te combineren. Een feestelijke drieling als je het ons vraagt!