3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
24-02 Door: eLIVING

50 tinten beige

De prachtige natuurtint beige is een warme en rustige kleur. De elegante kleur komt in veel verschillende kleurtinten – al dan niet 50 tinten beige-  en is de perfecte basistint voor een interieur. Deze neutrale kleur laat zich bovendien gemakkelijk combineren met andere kleuren. Een echte allemansvriend als je het ons vraagt.

 

Combineren met beige

Wil je eindeloos blijven combineren? Kies dan eens voor beige in je interieur. Niet alleen combineert beige mooi met veel andere kleuren, maar beige kun je ook makkelijk combineren met verschillende soorten materialen. Prachtige combinaties kun je maken met natuurlijke materialen, zoals hout, wol en linnen, maar ook jute, rotan of zeegras doen het erg goed. Combineer deze materialen in verschillende beigetinten of kies juist voor contrastkleuren, zoals een mooie beigetint met een walnoothouten eettafel of een bruin marmeren bijzettafel. Of ga voor andere warme tinten uit het kleurpalet, zoals terracotta of okergeel. Een andere mogelijkheid is om beige te combineren met zwart of met felle kleuren voor een uitgesproken interieurstijl. 

 

Beige meubels en woonaccessoires

De voordelen van beigetinten in een interieur zijn eindeloos. Het is daarom ook een perfecte basistint voor een interieur. Beige zie je niet alleen terug in verschillende verftinten, maar ook meubels en woonaccessoires met een beige kleur zorgen voor een elegant en evenwicht interieur. Ontdek onze collectie met beige meubels en woonaccessoires. 

 

Beige vloerkleden

Een zachte en warme ondertoon in huis? Met een beige vloerkleed zorg je niet alleen voor warme voeten in letterlijke zin, maar een beige vloerkleed zorgt ook voor een warme uitstraling in je interieur.

  

 

Beige banken

Een plek waar we veel tijd doorbrengen is de bank. Met een beige bank heb je een perfecte basis voor de woonkamer. Met verschillende stoffen, materialen en kleuren kun je de rest van het interieur tot leven wekken. Een makkelijke manier is met behulp van sierkussens. Welke beige bank is jouw favoriet?

 

 

Beige eetkamerstoelen

Al eerder kon je lezen over de zeven mooiste beige eetkamerstoelen. Beige eetkamerstoelen zijn bijvoorbeeld een goede keuze als je beige wil toevoegen aan je interieur, maar je vindt een beige bank net iets teveel beige. 

 

 

Beige salontafels en bijzettafels

Het is niet altijd nodig om een statement enkel met kleur te maken. Ook een beige salontafel of bijzettafel kan een blikvanger in huis zijn!

 

Beige woonaccessoires

Het zijn de kleine dingen in een interieur die het geheel compleet en persoonlijk maken. Net als de grotere beige meubels zorgen ook woonaccessoires voor een dosis warmte en sfeer in huis.