3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
11-10 Door: eLIVING

Geef je interieur een luxe uitstraling met marmer

Wil je je interieur een luxe uitstraling geven? Dan is marmer je beste vriend! Marmer staat namelijk bekend om zijn natuurlijke elegantie en staat symbool voor luxe. Dat betekent natuurlijk niet dat je interieur één marmeren spiegel moet worden, want ook als je marmer subtiel toevoegt haal je de luxe in huis! 

 

Tijdloos marmer

Wist je dat marmer al eeuwenlang wordt gebruikt voor een luxe uitstraling in een interieur? En tot op de dag van vandaag heeft marmer nog steeds een tijdloze aantrekkingskracht. Marmer is verkrijgbaar in verschillende kleuren die variëren van klassiek wit en crème tot tinten groen en zwart. Hierdoor past marmer in verschillende interieurstijlen. Daarnaast is elk stuk marmer uniek vanwege zijn aders en patronen. Geen enkele marmeren tafel of decoratie is hetzelfde! Ontdek hoe je marmer toevoegt aan je interieur.

 

Marmeren decoratie

Ben je een ster in de keuken? Of houd je gewoon van lekker eten? Dan zijn marmeren serveerplanken de beste manier om je keuken een upgrade te geven. Leg je favorieten hapjes op een marmeren serverplank en je waant je even in een restaurant.

Natuurlijk kun je ook je interieur opvrolijken met marmeren onderzetters. Een stijlvolle manier om kringen op tafel te voorkomen. Functioneel en elegant als je het ons vraagt! Ook perfect als cadeau voor een housewarming, bruiloft of verjaardag.
 
Voor een vleugje luxe op de tafel of het dressoir kun je ook gebruik maken van een marmeren vaas. Gebruik een marmeren vaas als kunstobject of vul de vaas met kunstbloemen of een mooie tak.

 

 

Marmeren bijzettafels en salontafels

Ga voor een tijdloze en luxe uitstraling in de woonkamer met een marmeren salontafel of bijzettafel. Marmeren tafeltjes zijn verkrijgbaar in verschillend stijlen, vormen en maten. Bovendien kun je marmer makkelijk combineren met andere materialen, zoals metaal en hout. En wat dacht je van een gouden onderstel in combinatie met een marmer tafelblad? Zo til je de luxe uitstraling van marmer naar nog een hoger niveau.

De woonkamer is een plek vol gezelligheid en met een marmeren salontafel of bijzettafel maak je het ook nog een tikkeltje luxe! Een mooie marmeren salontafel gevonden? Lees dan hier hoe je marmeren salontafels kunt combineren in je interieur.