3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-10 Door: eLIVING

25x Goud in je interieur

Een vleugje luxe, glamour en sfeer? Ga voor goud in je interieur. Dit hoeft natuurlijk niet rigoureus met grote gouden meubels, maar juist gouden woonaccessoires of items met gouden accenten geven je interieur net dat beetje extra glamour!

 

Combineren met goud

Het maakt eigenlijk niet uit welke interieurstijl je hebt, want goud kun je gemakkelijk combineren met elke kleur. Een bekende kleurcombinatie is goud met donkerblauw. Net als goud heeft donkerblauw een chique uitstraling. Niet voor niets is dit een prachtige combinatie. Maar ook donkergroen met goud is een combinatie die veel gezien wordt. 

Heb je juist een interieur met pasteltinten? Ook dan kun je zeker wat mooie gouden details toevoegen aan je interieur voor net dat beetje extra glamour. Houd je van een interieur met felle sfeervolle kleuren, dan kan goud zeker niet ontbreken! Maar ook in een interieur met natuurlijke kleuren kun je gouden items mooi combineren zonder dat het alle aandacht opeist. En natuurlijk mag de gouden combinatie zwart met goud niet ontbreken in dit rijtje!


 

Goud en Kerstmis

De kleur goud past bij elke maand, maar met Kerstmis kun je nog meer uitpakken. Hoe leuk is dat? Glitter, glamour en goud geven je interieur een extra feestelijk gevoel. Ga voor mooie gouden kandelaars of dat ene leuke bijzettafeltje met accenten van goud  en maak je interieur helemaal klaar voor de feestdagen. 

 

Meer goud in huis

Wil je ook een vleugje goud in huis? We hebben hieronder de leukste gouden items voor je verzameld.