3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
01-02 Door: eLIVING

Valentijnscadeaus voor hem en haar

Het is bijna Valentijnsdag. De dag van de liefde, de chocolaatjes en van een grote bos rode rozen. Of, lees onze tips en gooi het dit jaar eens over een andere boeg! Vergeet de traditionele valentijnscadeaus of mix traditioneel met modern en ontdek de leukste cadeaus uit je favoriete woonwinkel. Gegarandeerd dat deze valentijnscadeaus de romantiek naar een nog hoger niveau tillen! 

 

Valentijnsdag 2024

Hierboven kon je al lezen dat het bijna Valentijnsdag is, maar wanneer is Valentijnsdag 2024 eigenlijk? Valentijnsdag valt altijd op het magische 14 februari en dit jaar is dat op woensdag 14 februari. Dat Valentijnsdag dit jaar op een woensdag valt is mooi meegenomen. Woensdag wordt namelijk vaak gezien als de dag die de werkweek doormidden breekt. En wanneer kun je beter een etentje plannen, dan op de dag dat het weekend bijna in zicht is? Bovendien geef je hiermee de werkweek een romantisch tintje.

 

Wat is een leuk valentijnscadeau?

Een valentijnscadeau hoeft niet altijd een bos rozen of een doosje chocolade te zijn. Het kan ook iets tastbaars of bruikbaars zijn. En wat dacht je van enkel een liefdesbrief? De liefdesbrief heeft een lange romantische geschiedenis en tot op de dag van vandaag worden nog steeds duizenden liefdesbrieven geschreven. Een perfecte toevoeging aan een hedendaags valentijnscadeau! 

 

Een bord vol liefde

Dit prachtige memobord kun je volhangen met liefdesberichten. Schrijf verschillende kleine noties vol met lieve woorden en vertel jouw Valentijn hoe speciaal hij of zij is. Bevestig de noties aan het bord en geef dit memobord een mooi plekje in huis of pak het in! Het is een eenvoudige, maar romantisch gebaar om op deze dag en de dagen daarna een dosis liefde met elkaar te delen. 

 

 

Knuffelbare kussens en een aaibaar plaid

Tijd voor het perfecte Netflix & Chill avondje? Plof dan samen op een bank met knuffelbare kussens, een aaibaar plaid en een goede (romantische) film. Kruip heerlijk tegen elkaar aan en als de film is afgelopen heb je nog steeds een goed excuus om samen onder het plaid op de bank te blijven zitten. Zo houden jullie elkaar natuurlijk lekker warm.

 

 

Liefde gaat door de maag

Wat is een betere manier om te bewijzen dat liefde door de maag gaat, dan met een kleurrijke koektrommel vol liefde en lekkers? Vul de HKliving 70’s koektrommel met de favoriete koekjes van jouw Valentijn en de dag van de liefde kan niet meer stuk. Een extra bonus verdien je natuurlijk met een liefdesbrief verstopt tussen deze lekkernijen. 

 

Romantische kaarsenhouders

Kaarsen gaan hand in hand met romantiek en daarom kunnen romantische kandelaars natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Kies voor een kandelaar met een prachtige edelsteen of ga voor een kandelaar in de vorm van een hond voor de echte hondenliefhebber. In combinatie met een mooie kaars verander je hiermee de woonkamer in een handomdraai in een romantische oase.

 

 

Proef de liefde met elke slok

Bloemen verwelken en chocolaatjes smelten, maar een set leuke koffiekopjes is natuurlijke echte liefde. Voeg een paar zaken van zijn of haar favoriete koffiebonen toe en je hebt het ultieme valentijnscadeau. Liefde is namelijk net als koffie, soms sterk, soms zoet, maar altijd onmisbaar! Happy Valentijnsdag!