3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
07-04 Door: eLIVING

Tips voor een mooi gedekte paastafel

Het is weer bijna Pasen! Een uitgelezen kans om weer eens heerlijk de (paas)tafel te stylen. We zwijmelen al weg bij het idee aan overheerlijke croissants, warme scones, verse broodjes, fris fruit, gekookte eitjes, verse sappen en verschillende soorten beleg tijdens het paasontbijt of de paasbrunch. Maar zeg nu zelf: dit alles smaakt toch nog beter in combinatie met een mooi gedekte paastafel? Tijd voor tips om jouw paastafel tot in perfectie aan te kleden.

 

Broodplanken, serveerplanken en placemats

Voor een fijne basis voor een mooi gedekte paastafel kun je natuurlijk een tafelkleed gebruiken, maar ook placemats lenen zich perfect voor bescherming én extra gezelligheid. Kleed je gedekte paastafel verder aan met een grote broodplank en een mooie serveerplank om het lekkers mee op te dienen.

 

 

Trendy servies

Voor de overheerlijke lekkernijen en smaakmakende drankjes is een trendy servies geen overbodige luxe. Vrolijke borden, schalen, mokken en een mooie theepot zorgen voor een gezellige aankleding tijdens het paasontbijt of de paasbrunch. Neem bijvoorbeeld het 70’s servies van HKliving. De prachtige aardse tinten in combinatie met zachte pasteltinten lachen je tegemoet. Met dit servies creëer je gegarandeerd de mooiste paastafel en die lekkere broodjes smaken dan natuurlijk nog beter! Het 70’s servies is handgemaakt en je kunt zelf je favoriete items met elkaar combineren.

 

Paastakken en bloemen

Een kleurrijk servies zorgt natuurlijk al voor gezelligheid op de paastafel, maar wil je helemaal voor een kleurexplosie gaan? Vergeet dan de bloemen en paastakken niet! Met felgekleurde tulpen, narcissen of andere bloemen en een paastak met vrolijke hangers heb je in een handomdraai een aangeklede tafel. Nu nog een mooie vaas voor de bloemen en het plaatje is compleet!