3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
06-11 Door: eLIVING

Kapstokken waar je mee binnen kunt komen

De hal is misschien niet de ruimte in je huis waar je de hoogste prioriteit aan geeft, maar hoe fijn is binnenkomen in een sfeervolle hal? Een belangrijk item wat bij binnenkomst dan ook niet kan ontbreken is een kapstok. We laten we je daarom graag een aantal kapstokken zien waar je mee binnen kunt komen.

 

Een warm welkom begint in de hal

Laten we eerlijk zijn, de hal wordt soms nog wel eens vergeten bij het inrichten van een huis. Het wordt vaak gezien als een ruimte die je snel doorloopt om tot het hart van het huis te komen. Maar het is het eerste wat iemand ziet wanneer ze bij je thuis komen en het is een voorproefje op de rest van je interieur. Wie wil een huis nu niet binnenkomen met een warm welkom?

Het creëren van een stijlvolle hal

Maak van de hal een ware welkomstcomité. Dit zorgt bij binnenkomst direct voor een goede indruk die blijft hangen. Stijl de hal bijvoorbeeld met de leukste spiegels voor in de gang, geef een mooi kleurtje aan de wand en maak het geheel af met mooie woonaccessoires. Vergeet ook de kapstok niet, want die mag natuurlijk niet ontbreken in een stijlvolle hal. 

Een kapstok natuurlijk erg functioneel. Jassen, tassen, hoeden en zelfs paraplu's kunnen georganiseerd opgehangen worden. Maar, waarom zou je gaan voor een standaard kapstok als je ook voor een uniek exemplaar kunt gaan?

Een unieke kapstok

Kapstokken zijn tegenwoordig veel meer dan zomaar wat haakjes aan de wand. Het draait allang niet meer om enkel en alleen de functionaliteit hiervan. Kapstokken zijn soms ware kunstwerken, waarmee je een statement kunt maken. Groot, klein, opvallende vormen, onverwachte materialen en bijzondere ontwerpen die sfeer aan een hal brengen. Kies voor een kapstok die bij je interieurstijl past. Zo wordt zelfs de entree onderdeel van de rest van je huis. Met welke kapstok verwelkom jij je gasten in stijl?