3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
24-06 Door: eLiving

Zuiver Barbier Serie

Ben je helemaal weg van meubels uit de jaren 70, maar wil je ook de stijl van nu in je interieur? Dan is de Zuiver serie Barbier misschien wel wat voor jou! Lees snel verder en ontdek deze serie met een knipoog naar de jaren 70. 

 

Zuiver Barbier

De Zuiver Barbier serie verdient het om even in het middelpunt te staan. Deze serie bestaat uit een kast, dressoir, sidetable en bureau en is gemaakt van massief essenhout in combinatie met essenfineer. Elk item van deze serie geeft je genoeg mogelijkheden tot opbergen en ook aan plek voor je woonaccessoires is gedacht. Zie jij deze elegante Zuiver Barbier serie al in jouw huis staan? 

 

Zuiver Barbier Kast

Laten we met deze Barbier kast maar meteen met de deur in huis vallen, want beginnen met een pareltje is altijd goed, toch? Als je deze kast ziet, dan weet je waar we het over hebben. De Zuiver Barbier kast laat je mond openvallen van verbazing, want wat is deze kast stijlvol! De verticale lijnen op de kast maken de Barbier zelfs nog groter. De Barbier kast is voorzien van twee schuifdeuren en daarachter vind je drie glazen planken. Helemaal in de jaren 70 stijl én je kunt ze ook nog in hoogte verstellen. 

 

 

Zuiver Barbier Dressoir

Het dressoir uit de Zuiver Barbier serie is al net zo'n pareltje. Ook het dressoir heeft twee schuifdeuren, maar dan met twee glazen planken in plaats van drie. Het is in één oog opslag duidelijk dat dressoir Barbier elegantie uitstraalt. Het essenhout brengt warmte en gezelligheid en het slanke design zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Dressoir Barbier kun je ook gebruiken als TV-meubel, want Barbier is voorzien van gaten in de bodem en achterkant. Handig om alle snoeren en kabels weg te werken! 


 

Zuiver Barbier Sidetable 

Een sidetabe is een ideaal meubelstuk om je favoriete woonaccessoires op te zetten. Maar met de Zuiver Barbier sidetable krijg je meer! Deze stijlvolle sidetable is namelijk voorzien van twee smalle schuifdeuren waarachter je nog heel veel opbergruimte hebt. Zo kun je in een handomdraai je minst favoriete spullen verbergen als je vrienden of familie plotseling voor de deur staan. 


 

Zuiver Barbier Bureau

Last but not least is het Zuiver Barbier bureau. Dit bureau is niet alleen bijzonder door zijn mooie uitstraling, maar je kunt dit bureau gebruiken als tafeltje én bureau. In een oogwenk transformeer je dit meubel in een bureau. Het enige wat je hoeft te doen is het tafelblad naar achteren duwen en het werkblad naar je toe trekken. Ben je klaar met werken? Schuif dan de tafelblad weer terug en je avond kan beginnen. Opgeruimd staat netjes.