3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
23-01 Door: eLIVING

New Gravure Serie

Grote kans dat je al bekent bent met de Gravure serie, maar wist je ook dat de Gravure serie een nieuw jasje heeft? Wij vertellen je graag alles over de New Gravure serie!

 

Meubels met een uniek lijnenspel

De New Gravure serie is een stijlvolle serie die herkenbaar is aan het lijnenspel op de greeploze deurfronten. De serie bestaat uit een tv-meubel in twee formaten, een dressoir, een hoge kast en een wandkast. Kies je voor één meubel uit de New Gravure serie of combineer je meerdere New Gravures met elkaar? Aan jou de keuze!

 

New Gravure tv-meubels

Diepzwart, espresso bruin of blank eiken? Met de New Gravure tv-meubel bepaal jij het! Het tv-meubel is bovendien verkrijgbaar in twee afmetingen. Het kleinste tv-meubel is 100 cm breed en het grootste meubel 150 cm. De tv -meubels kun je eenvoudig met elkaar combineren tot de juiste breedte. Zo creëer je in een handomdraai één lang tv-meubel. De deuren zijn voorzien van een push-to-open systeem en aan de binnenkant bevinden zich uitneembare legplanken die je in hoogte kunt verstellen. Ook aan de kabels is gedacht, want achter iedere deur is een cirkel van ø 50 cm uitgevreesd voor de bedrading.

  

 

New Gravure dressoir

Kun je nog wel wat extra opbergruimte gebruiken? Het dressoir uit de New Gravure serie heeft hier genoeg van! Door het geluidloze push-to-open systeem berg je makkelijk en snel alle spullen achter de deurtjes op. De kast is voorzien van vier uitneembare legplanken die je in hoogte kunt verstellen. Nu alleen nog wat leuke woonaccessoires voor op het dressoir en het plaatje is compleet!


 

New Gravure hoge kast

Ga de hoogte in met deze stijlvolle New Gravure kast. Op deze manier maak je niet alleen effectief gebruik van de hoogte, maar geef je de ruimte ook nog extra sfeer. De kast heeft een hoogte van 210 cm en het lijnenspel laat de kast nog hoger lijken. Een prachtige optische illusie die je in je interieur wilt hebben. Naast de drie uitneembare legplanken heeft de kast ook nog een praktische lade. Perfect voor de kleine spulletjes. 


 

New Gravure wandkast


De New Gravure wandkast is een prachtige aanvulling op de New Gravure serie. De wandkast heeft een afmeting van 150 x 200 44  cm (HxBxD). Weet jij al voor welk meubel uit de New Gravure serie je gaat?