3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-12 Door: eLIVING

Inspiratie voor unieke kerstcadeaus

Het is tijd voor versierde kerstbomen, klassieke kerstliedjes en natuurlijk de leukste kerstcadeaus! Maar ontbreekt het je aan inspiratie voor deze cadeaus? Geen stress, want wij hebben speciaal hiervoor de meest unieke cadeaus op een rijtje gezet.

HKliving 70's mokken

Hoe leuk zijn deze kopjes voor onder de kerstboom? Dit cadeau krijgt ook nog een persoonlijke touch, want je zoekt de kleur en het patroon van het kopje speciaal voor de ontvanger uit! Nu tijdelijk feestelijk ingepakt, inclusief label met plek voor jouw kerstwens.



Meraki Gift box Handzeep & Lotion

Wie houdt er nu niet van een verzorgingspakketje? De Meraki Gift box is het perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand anders en is ook nog interieur proof!

 

Fatboy Sjopper-Kees

Je beste vriend voor binnen én buitenhuis. De Sjopper-Kees gaat niet alleen graag mee shoppen, maar transformeert net zo graag in een moderne tijdschriftenbak, plantenmand of zelfs in een wijnkoeler.

 
 

Serveerschaal

Een cadeautje dat direct tijdens het kerstdiner gebruikt kan worden? Geef dan bijvoorbeeld een serveerschaal cadeau! Leuk om te krijgen, maar ook leuk om te hebben. 



Fatboy hondenkandelaar

Het perfecte cadeau voor de hondenliefhebber! Deze viervoeters blijven braaf zitten en lopen niet weg. De kandelaars zijn verkrijgbaar in twee varianten en in verschillende kleuren.



Zwarte of witte vazen

De keuze voor een bepaalde vaas kan erg persoonlijk zijn, maar sommige vazen doen het vrijwel altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte of witte vaas, dat combineert toch in elk interieur?



 

HKliving 70’s melkkan & suikerpot

Maak de ultieme koffie-ervaring compleet met dit melkkannetje en suikerpotje van HKliving. Een cadeau in dezelfde stijl als de 70’s koffiekopjes!



Klokje Cute

Wat een cutie, hè?! Dit leuke klokje Cute is klein, compact en stijlvol. Precies de ingrediënten voor een perfect kerstcadeau. 


 

Fatboy lamp Edison  the Petit

Dit draadloze lampje Edison the Petit is geschikt voor zowel binnen als buiten en kun je overal mee naar toe nemen. Een fijne lichtbron met drie lichtstanden.


 

Cadeaubon

Liever de ontvanger zelf laten shoppen? Geef een digitale eLIVING cadeaubon cadeau! Deze bon is onbeperkt geldig.
 

 
Klaar om kerstcadeaus in te slaan? Dat kan natuurlijk gemakkelijk via onze website of kom langs in onze winkel en neem direct jouw kerstinkopen mee naar huis.