3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-06 Door: eLIVING

5x Fluffy items voor in huis

Geluk zit in de kleine dingen en die heb je zo binnen handbereik. Een van de kleine dingen is namelijk knuffelen. Wist je bijvoorbeeld dat er een speciaal hormoon vrij komt als je knuffelt? Dit hormoon geeft je een gelukkig gevoel van binnen en dat willen we allemaal, toch? Met iedereen knuffelen is nu helaas niet meer zo vanzelfsprekend, maar gelukkig zijn er heel veel fluffy items waar je net zo gelukkig van wordt. Ontdek snel de vijf leukste fluffy items voor in huis met een hoog knuffelgehalte!

 

HKliving sierkussen Fluffy

Het kleinste fluffy item van het stel, maar daardoor zeker niet minder knuffelbaar! Sierkussen Fluffy doet namelijk zijn naam eer aan en is letterlijk om te knuffelen. Het zachte, elegante kussen is voorzien van neutrale kleuren, waardoor dit kussen in vrijwel elk interieur past!

 

Fatboy zitzak Original Slim Teddy

Van alle Fatboy zitzakken is de zitzak Slim Teddy toch wel degene met het grootste knuffelgehalte. Neem snel plaats op jouw favoriete Slim Teddy zitzak en laat je eindeloos knuffelen door deze teddy!


 

Zuiver fauteuil Lazy Sack

Aan het einde van de dag neerploffen op een heerlijke zachte fauteuil? Zuiver fauteuil Teddy is bekleed met een zachte teddystof die je wel moet aaien. Voor nog meer comfort gooi je je voeten omhoog op de bijpassende hocker!


 

BePureHome draaifauteuil Woolly

Deze fauteuil heeft alles wat je nodig hebt. De draaifauteuil Woolly is bekleed met een zachte bouclé stof, de fauteuil heeft een vriendelijke en zachte uitstraling door zijn ronde vormen en je kunt lekker ronddraaien! Wat wil je nog meer?


 

Zuiver stoel Teddy

De tweede Teddy van het stel en net zo zacht! Stoel Teddy is de perfecte mix van klassiek en eigentijds. De zachte teddy stof in combinatie met het klassiek goudkleurige frame maken van deze stoel een echte blikvanger.