3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
31-07 Door: eLIVING

5 ideeën voor aan de wand

Heb je een grote, lege, witte wand in huis? En geen idee wat je daar mee aan moet? Een lege wand biedt de perfecte mogelijkheid om het allemaal net wat gezelliger en persoonlijker in huis te maken! Wij hebben 5 ideeën verzameld om van deze witte, lege wand iets gezelligs te maken! 

 

Een klassieke fotowand

Het ligt misschien voor de hand, maar een fotowand is en blijft een mooie en makkelijke wanddecoratie. Een fotowand is tijdloos en je kunt het zo persoonlijk maken als dat je zelf wilt. Gebruik bijvoorbeeld je foto’s van familie en vrienden in combinatie met je favoriete vakantiefoto’s. Selecteer je foto’s met dezelfde kleurtonen, dan zorgt dit ook nog voor een rustig geheel. Ook zwart-wit foto’s aan de wand doen het altijd goed! 


 

De posterwand

Liever iets anders dan persoonlijke foto’s aan de wand? Kijk dan eens naar leuke posters. Je vindt inmiddels honderden verschillende (kleur)thema’s. Mix en match verschillende posters met dezelfde (kleuren)thema en varieer in grote. 

Wandplanken of wandrekken

Je favoriete woonaccessoires combineren met fotolijstjes, planten of boeken? Met planken of een wandrek aan de wand heb je genoeg ruimte om het allemaal met elkaar te combineren. Laat je creativiteit de vrije loop! 


 

Aaibare wanddecoratie

Het combineren van verschillende materialen zorgt voor een gezellige sfeer. Helemaal als je warme, zachte materialen gebruikt. Een geweven wanddecoratie, zoals Artesian fleurt de wand mooi op en je kunt het ook makkelijk combineren met andere wanddecoratie. Ook van een mooi vloerkleed aan de wand kijken we niet gek meer op! 


 

Wandkleden aan de muur

Een wandkleed is de perfecte wanddecoratie als je een groot deel van de wand in één keer wilt opvrolijken. Zoek een wandkleed die je aanspreekt en de kleuren van je kamer heeft. De wandkleden van Urban Cotton zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn gemakkelijk op te hangen. Hoe je dat doet, dat lees je hierNaast leuke wanddecoratie doen een likje verf, een leuk behangetje of muurstickers het ook erg goed!