3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
04-12 Door: eLIVING

De leukste kerstcadeaus onder de 20 euro

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeaus voor minder dan 20 euro? Of kun je nog wel wat inspiratie voor je eigen verlanglijstje gebruiken? We've got you covered! Ontdek hier de leukste kerstcadeaus en laat laat je inspireren. 

 

1. Koffie liefde 

Een mooi koffiekopje is altijd welkom als je het ons vraagt. Helemaal voor de echte koffieliefhebber. Kies degene met de mooiste kleuren en het leukste printje en je hebt een fantastisch cadeau! 

 

2. Warme gedachten met elke slok

Maak de theetijd nog specialer met een mooie theemok! Perfect voor de theedrinkers onder ons die liever geen koffie voor hun neus zien staan. 

 

3. Bloeiende schoonheid voor thuis

Een stijlvolle vaas voegt een vleugje elegantie toe aan elk huis. Met dit tijdloze ontwerp weet je zeker dat deze vaas in verschillende interieurstijlen past. Een leuk cadeau voor de interieurliefhebber! 

 

4. Praktisch en stijlvol

Onderzetters zijn niet alleen praktisch, maar ook een geweldige manier voor een sfeervol geheel op tafel! Ga voor een leuke set onderzetters van hout en marmer of kies voor een set van alleen marmer.

 

 

5. Kleine koffieshots van geluk

Dit cadeau is een schot in de roos voor iemand die van espresso’s houdt. Deze leuke espresso sets zijn voorzien van levendige kleuren en opvallende patronen. Als deze kopjes de koffiemomenten niet extra speciaal maken.

 

6. Verwennerij in een flesje

Een luxe handzeep is een eenvoudige manier om je dagelijkse routines te upgraden. Zo lijkt het bijna alsof je in een hotel bent. Kies voor een van de heerlijke geuren en de ontvangende handen zullen je dankbaar zijn. 

 

7. Wassen in stijl

Praktisch en met een kleine knipoog naar degene die soms moeite hebben met de was doen. Deze wasmand is voorzien van wasinstructies, zodat de was nooit meer fout kan gaan! 

 

8. Een lampenkapje met flair

Geef de Edison The Petit een eigen draai met een van de Cooper Cappie lampenkapjes. Met de verschillende kleuren en patronen maak je dit lampje helemaal eigen!

 

9. Roeren met een vleugje elegantie

Stijlvol door je koffie, chocolademelk of thee roeren? Met deze prachtige lepeltjes wil je blijven roeren, zelfs als je de koffie of thee zonder melk of suiker drinkt.

10. Laat ze zelf kiezen

Twijfel je toch nog waarmee je de ontvanger echt blij maakt? Geef dan een cadeaubon cadeau! Succes gegarandeerd.