3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
22-05 Door: eLiving

Met deze tips slaagt jouw picknick zeker!

#1 Picknickkleed

Een picknickkleed is natuurlijk geen overbodige luxe als je ergens gaat picknicken waar geen tafel is. Ga voor een groot formaat of kies voor meerdere kleurrijke buitenkleden die je aan elkaar kunt verbinden. Zo wordt jouw picknick alles behalve saai en heb je ruimte voor de hele familie! 

  

 

#2 Comfortabele zitplaatsen 

Een picknickkleed is natuurlijk ideaal, maar wil je toch even iets hoger en comfortabelere zitten? Dan is een poef of zitzak super handig! Fatboy poef Point Outdoor is een vrolijke poef die ook nog lekker zit. De poef is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je helemaal comfortabel zitten of zelfs liggen? Kijk dan eens naar zitzak The Original Outdoor. Deze zitzak is speciaal ontworpen voor buitengebruik! 

 

#3 Een mand vol lekkers

Wat is een geslaagde picknick zonder lekker eten? Vergeet daarom niet je picknickmand met lekkers! Warme broodjes van de bakker of misschien wel wat lekkers voor op de barbecue. Geen zin om je barbecue naar het park te rollen? Dan is een wegwerp barbecue de ideale oplossing! 

 

#4 Dorstlessers 

Op een warme zomerdag kun je nooit genoeg drinken. Vergeet daarom niet om voldoende water mee te nemen. Wat kunststof glazen erbij en je bent er helemaal klaar voor! 

 

#5 In de avonduurtjes

Zelfs als het buiten donker is, kun je wat ons betreft nog lekker buiten zitten! Helemaal met de draadloze tafellamp Edison the Petit. Dit kleine lampje kun je overal mee naar toe nemen, waardoor je ook in het donker nog lekker in het park kunt blijven zitten. Gezellig!