3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
05-10 Door: eLIVING

Combineren met Flexa kleur van het jaar 2023

Zit de Flexa kleur van het jaar 2023 al bijna op je wand, maar weet je niet zo goed hoe je deze kleur het beste kunt combineren? Wij hebben de leukste producten, waarmee je 'Wild Wonder' perfect kunt combineren, op een rijtje gezet! Pak dus gerust die verfkwast erbij, want dat combineren gaat helemaal goed komen.

Hoe gebruik je kleur in huis?

Het moeilijkste heb je al gehad: een kleur uitkiezen. Hierna hoef je alleen nog te bepalen wat je precies wilt verven. Ga je voor één wand in huis, kies je ervoor om alle wanden dezelfde kleur te verven of ga je toch voor dat ene vlak? Met één wand of een vlak creëer je een accentkleur in huis en kun je bijvoorbeeld het woon- en eetgedeelte optisch van elkaar scheiden. Als je alle wanden in dezelfde kleur verft, dan geeft dit een rustgevende uitstraling. Bovendien zorg je hiermee dat de geverfde kamer één geheel wordt. 

 

Wild Wonder combineren

De natuur in huis halen is al langere tijd populair en dat is niet zo gek. Kleuren uit de natuur zorgen voor een rustgevende en geborgen gevoel en dat is precies wat de Flexa kleur van het jaar 2023 – ‘Wild Wonder’ – ook doet! Een fijne kleur die in verbinding staat met de natuur. De nieuwe trendkleur 'Wild Wonder ‘combineert daarom ook goed met andere neutrale kleuren én materialen uit de natuur. Denk bijvoorbeeld aan warm hout of sierlijke rotan verlichting en 'raw kleuren', zoals de Flexa Kleur van het jaar 2021 'Brave Ground'.

 
 'Wild Wonder'   'Brave Ground'
 
Maar dat is natuurlijk niet het enige waarmee Wild Wonder goed combineert. Ook frisse blauwtinten, zoals de Flexa kleur van het jaar 2022 ‘Bright Skies’ en de Flexa kleur van het jaar 2017 ‘Denim Drift’ zijn een goede combinatie met ‘Wild Wonder’. Bovendien kun je zachte lilatinten ook perfect combineren voor een mooi contrast met de nieuwste trendkleur of maakt het spannend met de ‘buzzkleuren’, zoals oranje en roze.

 
 'Wild Wonder'    'Bright Skies'
 

Meubels en woonaccessoires combineren met Wild Wonder

Niet alleen verf in deze bijpassende kleuren kunnen gecombineerd worden met Wild Wonder, maar ook meubels en woonaccessoires in hetzelfde kleurenpalet.