3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-07 Door: eLIVING

Lekker lui liggen met Fatboy

Een fijn temperatuurtje en een blauwe hemel zorgen ervoor dat we massaal naar buiten gaan. Wil je ultiem genieten en lekker lui liggen in je tuin of op je balkon? Ontdek dan de leukste Fatboy items die je zomerdagen compleet maken!

           

1. Fatboy hangmat Headdemock


Laten we maar meteen beginnen met de Fatboy hangmat Headdemock. Met deze hangmat weet je zeker dat je maximaal kunt genieten van het buiten zijn. In deze hangmat heb je ruimte voor twee en met het bijpassende kussentje kun je hier zeker de hele dag vertoeven. De hangmat is verkrijgbaar in twee varianten. De hangmat Headdemock en de hangmat Headdemock Superb. Het verschil tussen deze twee hangmatten leggen we hier uit. Aan kleur is ook gedacht, want de hangmatten zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. Hierdoor weet je zeker dat je in stijl van je buiteninterieur kunt relaxen. 

  
 

 

2. Fatboy Lamzac


Heb je naast je tuin of balkon nog meer favoriete plekjes waar je het liefst urenlang lekker lui ligt? Dan is de handige Fatboy Lamzac misschien wel wat voor jou. Deze luchtzitzak neem je namelijk overal mee naar toe en het enige wat je moet doen is deze Lamzac een paar seconden door de lucht te bewegen. In een handomdraai vult de Lamzac zich met lucht en kun jij lekker lui gaan liggen. Waar je maar wilt. En er komt dus geen pomp aan te pas! De luchtzitzak is supersterk, water-en vuilafstotend en uv-bestendig.  Ben je klaar met lekker lui liggen? Laat dan de lucht uit je zitzak lopen en vouw ‘m op! Zo makkelijk kan het zijn.

         

3. Fatboy outdoor zitzak

 
Het meest iconische item uit de Fatboy collectie staat nog steeds garant voor lekker lui liggen. De Fatboy zitzak heeft namelijk een outdoor variant, waardoor je ook buiten maximaal kunt genieten. Ga lekker onderuitgezakt zitten, pak een lekker koud drankje erbij en genieten maar. De zitzak Outdoor komt in verschillende kleuren, dus kies vooral jouw favoriet!       
         

4. Fatboy Floatzac


Ben jij meer van lekker lui op het water liggen? Dan heb je nu jouw best floating friend voor deze zomer gevonden. Deze drijvende waterzitzak is namelijk alles wat je nodig hebt om lekker te loungen aan én op het water. De Flaotzac is voorzien van sneldrogende, waterbestendige parels en het water kan uit de onderkant van de zitzak weglopen. Met de verstelbare riemen kun je de Floatzac in het water leggen en er ook weer uithalen. Dat wordt heerlijk drijven!