3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-04 Door: eLIVING

Voorkom kringen op tafel met deze leuke onderzetters

Wil je ook jouw nieuwe eettafel, salontafel of bijzettafel het liefst zo mooi mogelijk houden? Dan zijn onderzetters de oplossing. Een hete kop thee of koffie kan al snel voor kringen op tafel zorgen, maar met een onderzetter voorkom je dit probleem in een handomdraai! 

 

3x de leukste onderzetters voor op tafel

Nu je net een mooie tafel hebt uitgekozen, wil je natuurlijk ook een onderzetters die hier bij passen. Wij snappen als geen ander dat ook onderzetters deel uitmaken van de uitstraling in je interieur. Bekijk hier de drie leukste onderzetters voor op tafel!
 
   

Onderzetters Sara 

De stijlvolle onderzetters Sara zijn gemaakt van marmer en hout. Een perfecte combinatie van materialen en kleuren. De onderzetters zijn als set verkrijgbaar. 

 
 

Onderzetters Lani 

Geen marmer, maar beton! De onderzetters Lani krijgen door het beton in combinatie met het hout een stoere, maar vriendelijke uitstraling. De onderzetters Lani zijn als set verkrijgbaar.
   

Onderzetters Carly

De onderzetters Carly zijn gemaakt van marmer in twee kleuren, hierdoor krijgen de onderzetters een moderne en stijlvolle uitstraling. Zie jij de onderzetters Carly al bij jouw op tafel liggen?