3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-09 Door: eLIVING

Zo maak je je huis gezellig deze herfst!

De herfst is de tijd van het jaar waarin de bladeren van kleur veranderen en de dagen korter worden. Het is het perfecte moment om het thuis gezellig te maken. Tover in een handomdraai je huis om tot een warme en uitnodigende plek vol met comfort en stijl!

 

Materialen en kleuren in een herfstinterieur  

Met twinkelende lichtjes, zachte stoffen en warme kleuren haal je de herfstsfeer in huis. Kies bijvoorbeeld aaibare en wollige stoffen en laat herfstkleuren zoals, bordeauxrood, okergeel en warm oranje terugkomen in je interieur. Met woonaccessoires en verf kom je al een heel eind.

 

1. Kandelaren

De dagen worden korter, waardoor het eerder donker wordt. Een goed excuus om een tal van kaarsen in de mooiste kandelaren te plaatsen. Een kandelaar op de eettafel, salontafel of misschien wel op het dressoir. Dat maakt het diner of de borrel direct een stuk gezelliger. Ontdek snel de leukste kandelaars voor in je interieur!

 

2. Sierkussens

Maak het thuis extra gezellig met warme texturen. Leg zachte en aaibare sierkussens op de bank en creëer een warm en knus hoekje. Het toevoegen van sierkussens aan je interieur is een kleine aanpassing, maar heeft een grootst effect! Een complete nieuwe uitstraling en daar komt geen verbouwing of nieuw meubel aan te pas! Wil je graag warme en zachte sierkussens op de bank, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ontdek hier hoe je sierkussens combineert! 
 

3. Theemokken

Hoe kun je de herfst beter doorkomen dan met een warme kop thee? Met de HKliving 70’s theemokken wordt theedrinken dan ook echt een feestje. De verschillende kleuren en patronen op deze mokken zorgen voor sfeer en gezelligheid, ook als je ze niet gebruikt. Ben je toch meer een koffiemens? Ook dan kun je kiezen uit tientallen verschillende 70’s koffiekopjes! Aan keuze geen gebrek!

 

4. Plaids 

Net als sierkussens zijn plaids het ultieme accessoire om je huis tot een warme en uitnodigende plek te maken. Wikkel je zelf lekker in een plaid terwijl je naar een film kijkt of een boek leest. Het is wel duidelijk dat we deze herfst niet zonder een plaid kunnen!  
 

5. Fauteuil

Het heeft misschien een iets groter formaat dan de bovenstaande items, maar een fauteuil kan eigenlijk niet ontbreken deze herfst! Het is de perfecte plek om even lekker in weg te kruipen en heerlijk op te loungen. Nu alleen nog kiezen welk model, welke sof en welke kleur! 

6. Vloerkleden

Voetjes op de vloer! Een vloerkleed in huis zorgt niet alleen voor warmte en gezelligheid, maar zorgt ook voor warme voeten. En warme voeten, die zijn natuurlijk meer dan welkom in de herfst. Ontdek zelf hoe een vloerkleed een echte sfeermaker is in jouw interieur!
 

7. Verlichting 

Naast kaarslicht is zachte en warme verlichting de manier om een gezellige en warme sfeer te creëren. Gebruik bijvoorbeeld dimbare tafellampen, wandlampen of vloerlampen en maak het gezellig in huis!