3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
30-07 Door: eLIVING

BePureHome kast Organize: een moderne kast met een klassiek tintje

Grote kans dat je al eens een item uit de BePureHome collectie voorbij hebt zien komen. Dit merk van eigen bodem heeft een unieke collectie die bestaat unieke kasten, stoelen, banken, tafels en woonaccessoires. Elk item is zowel stoer en robuust als elegant en chic. Het zijn stuk voor stuk meubels met een authentiek randje die je interieur karakter geven. Een van deze stijlvolle meubels is kast Organize. Deze kast maakt een statement in elk interieur en is ook verkrijgbaar als vitrinekast! Hier wil je toch meer over weten?

 

BePureHome kast Organize

De kast Organize staat bekend als een moderne kast met een klassiek tintje. Je hoeft niet lang te kijken om te snappen waarom. Het zijn voornamelijk de messing handgrepen en de sierlijsten die deze kast een klassieke twist geven. De kast is onder andere gemaakt van massief FSC-gecertificeerd grenenhout en is gelakt in een mistgrijze kleur met een geschuurde afwerking. Deze prachtige kleur zorgt ervoor dat kast Organize zich in meerdere interieurstijlen thuis voelt. De kast is perfect als kledingkast, maar kan natuurlijk ook als opbergkast gebruikt worden. De kast is voorzien van twee legplanken, een draagplank en een roede. Een zee van opbergruimte dus! BePureHome kast Organize is verkrijgbaar in twee verschillende dieptes: 44 cm en 62 cm.


 

BePureHome vitrinekast Organize

Wil je niet alleen je spullen achter gesloten deuren opbergen, maar ook tentoonstellen? Dan is de vitrinekast Organize misschien wel wat voor jou. Net zo stijlvol en elegant, maar dan als vitrinekast. Bovendien kun je de kast Organize en vitrinekast Organize ook perfect met elkaar combineren! Het is ook mogelijk om meerdere kasten of vitrinekasten naast elkaar te gebruiken. Zo creëer je een elegante kasten wand. De vitrinekast verschilt niet veel van de kast, maar het grootste verschil is natuurlijk het glas. De indeling lijkt ook op elkaar. Al heeft de vitrinekast natuurlijk geen roede, maar daarentegen wel meer legplanken en draagplanken. Opbergruimte genoeg! Welke kast is jouw favoriet? De kast Organize of de vitrinekast Organize?