3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-08 Door: eLIVING

Deze uitschuifbare eettafel maakt plaats voor 10 personen

Hoe klein of groot je eetkamer ook is, een uitschuifbare eettafel is altijd een goed idee. Helemaal als je zo nu en dan vrienden of familie over de vloer krijgt en je de ruimte optimaal wilt benutten! Misschien heb je al eens kennis gemaakt met eettafel Glimps, maar heb je zijn grote broer ook al ontmoet? Een uitschuifbare eettafel waarmee je plaats maakt voor 10 personen!

Uitschuiftafels

Een veel voorkomend probleem: een mooie, maar kleine kamer en toch de mogelijkheid willen hebben om je vrienden en familie te ontvangen met een heerlijk diner. Uitschuifbare eettafel Glimps is dé oplossing als het gaat om het optimaal benutten van een ruimte! Zie je het al voor je? Een mooie eettafel die je in een oogwenk transformeert tot een grotere eettafel waaraan al je gasten kunnen aanschuiven. Uitschuiftafel Glimps heeft een blad van MDF essenhout en poten van massief essenhout. Door het systeem is het heel eenvoudig om Glimps in en uit elkaar te schuiven.

 

 

Uitschuiftafel Glimps

Deze uitschuifbare tafel is verkrijgbaar met een lengte van 120 cm en kan uitgeschoven worden tot 162 cm. De tafel is 80 cm breed en 76 cm hoog. Een grote kamer vraagt natuurlijk om een grotere tafel. We willen je daarom graag kennis laten maken met zijn grote broer. De grotere uitschuiftafel Glimps heeft namelijk een lengte van 180 cm en kun je uitschuiven tot wel 240 cm! De breedte is 80 cm en de hoogte 76 cm. Genoeg ruimte dus voor 10 personen (vier stoelen aan beide zijde en aan beide kopse kanten een stoel). Stuur de uitnodigingen maar vast de deur uit!