3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
23-12 Door: eLIVING

Nieuwe collectie wandkleden van Urban Cotton

De wandkleden van Urban Cotton hebben stuk voor stuk een prachtig design. Verschillende kunstenaars creëren op elk hun eigen manier unieke kunstwerken die op de wandkleden van Urban Cotton gedrukt worden. Elk jaar komt Urban Cotton weer met een nieuwe collectie. Een merk om in de gaten te houden!

 

Urban Cotton wandkleden

De ontwerpen op de wandkleden worden door verschillende kunstenaars gemaakt. Hierdoor heeft elk wandkleed zijn eigen verhaal en dat zorgt voor een extra dimensie. De wandkleden van Urban Cotton zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn vaak verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Deze wandkleden kun je op verschillende manieren ophangen en allemaal is het even eenvoudig. Zo kun je het wandkleed ophangen met een bijpassende wandstang die je kunt combineren met de daar bijhorende wandbevestigingen. Een andere mogelijkheid is om een wandkleed in combinatie met een frame op te hangen. Het wandkleed kun je hierdoor op een strakke manier ophangen en het geeft een luxe uitstraling. 

 

Nieuwe collectie wandkleden van Urban Cotton

Ek jaar brengt Urban Cotton een nieuwe collectie wandkleden uit. Soms zelfs limited editions. Dit zijn prachtige design gedrukt op hoogwaardig Cotton Velvet en zijn maar beperkt verkrijgbaar! Wees er dus snel bij om er zeker van te zijn dat je een limited edition wandkleed kunt bemachtigen. Het huidige aanbod van Urban Cotton vind je hier of kom gezellig langs in onze winkel in Utrecht. Houd onze website in de gaten en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod.