3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
06-05 Door: eLIVING

10x meer kleur in je tuin

In het zonnetje zitten terwijl je omringd wordt door items in vrolijke kleuren. Een betere combinatie kun je niet hebben, toch? Wil je ook je tuin, balkon of terras klaarmaken voor de lente met wat vrolijke gekleurde items? Laat je inspireren door 10 kleurrijke items voor in de tuin.

 

Kleurrijke items voor in je tuin 

Vergeet zwart en grijs! Kies dit jaar voor kleur in je tuin of op je balkon en haal in een handomdraai het zomergevoel naar boven. Kleurrijke bijzettafeltjes, kussens, krukjes, parasols, kabouters, poefs, hangmatten, lampjes, zitzakken en vloerkleden! 

1. Outdoorkussen King Pillow

Kleur op de bank, fauteuil of op het vloerkleed. Met een kussen creëer je in een handomdraai kleur in je tuin of op je balkon. Maar dan wil je natuurlijk wel een kussen die ook bestand is tegen de omstandigheden in je tuin of op je balkon. De King Pillow outdoor is water-en vuilafstotend én je kunt het kussen ook gerust in de zon laten liggen. De kleur blijft namelijk net zo mooi als in het begin. Gooi je een drankje om of knoei je met je tapas hapje? Ook dat is geen probleem, want met een natte doek is het kussen zo weer schoon.



  

2. Kabouter kruk Attila

Deze bijzondere verschijning is een echte blikvanger in de tuin. Functionaliteit, originaliteit en humor zijn met elkaar gecombineerd tot een gezellige kabouter. Hoewel Attila als krukje door het leven gaat, is het ook een perfecte bijzettafel.

 

 

3. Outdoor zitzak

Kleurrijk lounge doe je op de Outdoor zitzak van Fatboy. Deze zitzak is bestand tegen vocht, vuil en diverse weersinvloeden en is makkelijk schoon te maken. Kies voor een van de vrolijke effen kleuren of ga voor een gezellig streeppatroon.

 

4. Vloerkleed voor buiten

Buiten kunnen we het net zo gezellig maken als binnen! Met een vloerkleed voor buiten heb je direct een andere sfeer in je tuin of op je balkon en weet je zeker dat het buiten niet saai wordt!

 

 

5. Kleurrijke parasol

Tijdens een zonovergoten dag is een schaduwplekje ook wel erg fijn. Met een parasol creëer je in een handomdraai je eigen schaduwplek waar je heerlijk kunt vertoeven. Met een van de kleurrijke parasols van Fatboy komt het vakantiegevoel je direct tegemoet. 

 

6. Concrete seat

Dit kleine krukje heeft meer in zijn mars dan je denkt. Het Concrete Seat krukje is multifunctioneel en kan als krukje, bijzettafel, voetensteun of zelfs als opslagplaats voor bijvoorbeeld openhaardhout gebruikt worden. Wil je de kruk verzwaren? Vul ‘m dan met zand of water en hij blijft ook tijdens een heftige windhoos staan!

 

7. Hanglamp Bolleke

Ook als de zon onder is gezellig van je tuin of balkon blijven genieten? Met sfeervol buitenverlichting wordt het ook in de avond een feestje om buiten te zitten. Met hanglamp Bolleke bepaal je zelf de sterkte van het licht! Hang Bolleke aan een boom, schutting of koord en je verlichting is geregeld! 

 

8. Hangmat Headdemock

In een klap veel kleur in je tuin? Met hangmat Headdemock gaat dit lukken. De hangmat is heerlijk groot en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga je voor de Headdemock of Headdemock Superb?

  

 

9. Outdoor poef

Met deze outdoor poef maak je niet alleen de aankleding van je tuin of balkon compleet, maar het is ook nog een handige voetensteun of extra zitplaats! Mooi én praktisch als je het ons vraagt. De poef is water- en vuilafstotend, uv-bestendig en kleurvast.

 

10. Bijzettafel Bakkes 

Dit unieke bijzettafeltje Bakkes is een bijzet- en plantentafeltje in één! De bloempot is net wat uit het midden geplaatst, waardoor je nog genoeg ruimte hebt voor je lekkere hapjes en drankjes in de zon. Maar je kunt de bloembak natuurlijk ook gebruiken voor je fles wijn of favoriete tijdschrift. Zeiden we al dat dit tafeltje multifunctioneel is?