3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-09 Door: eLIVING

3x Kasten met latjes

Wil jij ook helemaal on trend het najaar in? Dan zit je met deze kasten met houten latjes zeker goed. De houten latjes op meubels zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Wij hebben drie kasten met latjes voor je op een rijtje gezet.

 

Trend: latjes in je interieur 

Niet alleen kasten met latjes zie je steeds meer voorbij komen, maar ook wanden met prachtige panelen met latjes en ook bij eetkamerbanken en tuintafels komen de latjes steeds vaker terug. De kasten met latjes zijn niet alleen mooi om te zien, maar ze brengen ook sfeer en speelsheid aan een interieur. Bovendien haal je met deze kasten niet alleen de latjes trend in huis, maar ook een hoop opbergruimte. Het leuke aan deze latjes is dat ze in vrijwel elke interieurstijl tot zijn recht komen! En wil je jouw favoriete kast leuk stylen, maar heb je geen idee wat je nu op een kast moet zetten? Eerder hebben we een aantal tips voor het stylen van een dressoir op een rijtje gezet. Deze tips kun je hier lezen.

 

Dutchbone kast Saroo

Horizontale en verticale lijnen geven kast Saroo een extra speelse uitstraling. De warme uitstraling heeft kast Saroo niet alleen te danken aan het lijnenspel, maar ook aan het mangohout in een lichte honingkleur. Dit is het voorbeeld van een echte sfeermaker in huis! Naast kast Saroo vind je in dezelfde serie een dressoir en kast.

 

 

Zuiver kast Barbier

Als we het over een schoonheid hebben, dan bedoelen we ook de kast Barbier van het Nederlandse designmerk Zuiver. De verticale lijnen in combinatie met de slanke pootjes zorgen ervoor dat wij onze ogen er bijna niet meer vanaf kunnen houden. En dat is nog niet alles, want heb je gezien hoe de kast opengaat? De deuren zijn zogenoemde jaloeziedeuren en schuif je dus als het waren open en dicht! Naast kast Barbier vind je in dezelfde serie ook een dressoir, bureau, sidetable en bijzettafel/nachtkastje.

 

 

Kast Gravure

De prachtige Gravure kast steelt de show in elk interieur. Het lijnenspel op de greeploze deurfronten zorgt voor een uniek karakter en herkenbaar uiterlijk. En wil je liever een bredere kast? Dan kun je eenvoudig meerdere Gravure kasten met elkaar verbinden. Naast kast Gravure vind je ook in deze serie meerdere meubels, zoals een tv-meubel, hoge kast en dressoir.