3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
26-04 Door: eLIVING

Trend: keramiek in je interieur

Overal waar je kijkt zie je items van keramiek. Dan hebben we het niet alleen over servies van keramiek, maar ook vazen, kandelaars, bijzettafels en lampen. Het is een oersterk materiaal met een stijlvolle en elegante uitstraling. Keramiek is de trend van dit moment. Hoog tijd om een paar mooie keramieken items in te slaan.  

 

Wat is keramiek?

Keramiek is een verzamelnaam voor alles wat van gebakken klei is gemaakt. Door het glazuren van keramiek wordt dit materiaal waterafstotend en krasbestendig. Perfect als je een item zoekt waar geen onderhoud bij komt kijken. Een ander bijkomend voordeel van het glazuren is dat keramiek hierdoor verschillende kleuren kan aannemen. Frisse pastelkleuren, zoals lila en zachtblauw, maar ook felle kleuren of zachte zandkleuren. Hierdoor vind je altijd wel een kleur die mooi met je interieur combineert!  

Het mooi gekleurde en oersterke keramiek kan bovendien in verschillende vormen gegoten worden. Hierdoor ontstaan de mooiste en meest bijzondere gedaantes. Wil je gegarandeerd een uniek exemplaar in huis halen? Kies dan voor handgemaakt of handgeschilderd keramiek! 

 

Keramiek combineren


Het grote voordeel van natuurlijke materialen is dat je ze perfect met elkaar kunt combineren. Keramiek past dus erg goed bij andere natuurlijke materialen, zoals hout, rotan of wol. Met deze materialen creëer je een warm en gezellig geheel. Afhankelijk van de kleur en de vorm van keramiek kun je dit materiaal met bijna elke interieurstijl combineren. Een veelzijdig materiaal! 

 

Shop de woontrend keramiek 

De woontrend keramiek kun je op verschillende manieren toepassen in je interieur. Dit materiaal is namelijk niet gebonden aan één voorwerp of aan één kleur. Ga je voor een stijlvol keramiek servies of kies je voor een hippe keramieken vaas? En kies je voor een zachte zandkleur of ga je voor hippe felle kleuren? Ontdek snel hoe keramiek in jouw interieur staat!