3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
11-01 Door: eLIVING

Welke kussens op een beige bank?

Daar is-ie dan! Jouw nieuwe beige bank en wat pronkt-ie mooi in de woonkamer. Een bank is natuurlijk niet compleet zonder kussens. Verschillende stofjes, kekke printjes of heerlijk minimalistisch. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar welke kussens combineren nu het mooiste op een beige bank?

 

Ton sur ton kussens combineren met een beige bank

Een beige bank past naadloos in de huidige trend van natuurlijke kleuren en aardetinten. Beige, maar ook andere zandkleuren kun je makkelijk combineren. Word jij blij van rustige kleuren in je interieur? Dan kun je een beige bank combineren met beige sierkussens in verschillende tinten. Hierdoor creëer je een prachtige ton sur ton in de woonkamer. Voor extra diepte kun je sierkussens combineren uit hetzelfde kleurenpalet, maar met net genoeg contrast. Een beige sierkussens met een bruin of karamel kleurig kussens. Zo houd je een ton sur ton interieur spannend.Zwarte en witte kussens combineren met een beige bank


De combinatie die nooit fout kan gaan is de combinatie met wit en zwart. Met een of meerdere leuke patronen in zwart en wit creëer je een spannende combinatie die zeker niet saai is. Wil je dan toch een accentkleur toevoegen? Dan kan dit perfect gecombineerd worden met wit en zwart! Statement kussens combineren met een beige bank


Houd je meer van knalkleuren? Een beige bank leent zich perfect als basis voor een interieur. Hierdoor kun je een beige bank perfect combineren met een aantal kleurrijke statement kussens. Fel gekleurde kussens of een sierkussens met een kek patroon. De beige bank zorgt voor de rust in combinatie met de vrolijke sierkussens.

 

Blauwe kussens combineren met een beige bank

Beige en blauw gaan hand in hand met elkaar. Blauwtinten hebben over het algemeen een frisse uitstraling en beige tinten zorgen voor warmte in een interieur. Een match made in heaven die voor een prachtig balans zorgt. Twijfel je of je voor blauwe sierkussens op een beige bank moet gaan? De keuze wordt misschien makkelijker als je weet dat blauwtinten ook een rustgevende effect hebben!

 

 

Groene kussens combineren met een beige bank

Go green is een veelvoorkomende term en dat is niet voor niets. Met groen haal je de natuur in huis en het is een tijdloze accentkleur. Groene sierkussens zijn daarom een perfecte combinatie met een beige bank. De nieuwe beige bank hoef je natuurlijk niet te bedolven onder groene sierkussens, maar gebruik de kleur groen echt als accentkleur. Combineer een aantal groene kussens met kussens in beige tinten. Zo houdt je het geheel rustig. 

Roze kussens combineren met een beige bank


Met sierkussens kun je toch een 'a touch of pink' toevoegen aan je interieur zonder dat je interieur mierzoet wordt. Kies bijvoorbeeld voor een lichte roze tint in combinatie met een beige bank. Op deze manier blijft het geheel rustig. Ga je liever voor een knalroze kleur? Combineer dit dan met een lichtere tint voor een goede balans.