3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
19-08 Door: eLIVING

10x de mooiste draaifauteuils

Een heerlijk plekje in huis waar je urenlang kunt relaxen? Met een draaifauteuil zit je helemaal goed. Ontdek snel de 10 mooiste draaifauteuils waar je comfortabel op kunt zitten!

 

Draaifauteuil

Een draaifauteuil is niet alleen comfortabel, maar ook erg praktisch. Hierdoor is een draaifauteuil voor verschillende interieurs geschikt. Wist je bijvoorbeeld dat draaifauteuils ook goed verschillende ruimtes met elkaar kan verbinden? Door de handige draaivoet kun je het ene moment aan een gesprek deelnemen in de woonkamer en het andere moment in de eetkamer. Of draai richting de leeslamp als je een leuk boek wil lezen en draai weer terug voor je favoriete tv-programma. Met een draaifauteuil kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op.

 

1. Draaifauteuil Club

Ben je op zoek naar een echte blikvanger? Dan moet je bij draaifauteuil Club zijn. Deze draaifauteuil heeft een lage rug en een metalen stervoet, waardoor Club een luchtig uiterlijk krijgt en geschikt is voor veel interieurs.


 

2. BePureHome draaifauteuil Vogue

Ook aan de kleinere kamers is gedacht. Draaifauteuil Vogue van BePureHome is niet alleen comfortabel, maar ook heerlijk compact. Voor nog meer comfort kun je ook een bijpassende hocker bestellen.


 

3. Zuiver draaifauteuil Bubba

Deze schoonheid valt op door haar kleur. De metalen draaivoet en de bekleding van draaifauteuil Bubba hebben exact dezelfde kleur. Een prachtige fauteuil die gezien mag worden!


 

4. Draaifauteuil Jada

De elegante draaifauteuil Jada zit niet alleen comfortabel, maar is ook heerlijk zacht. Het fluweelzachte velvet zorgt namelijk voor een hoge aaibaarheidsfactor!5. Dutchbone draaifauteuil Bar

Pak je favoriete boek er maar bij, want in draaifauteuil Bar kun je urenlang relaxen. Dutchbone draaifauteuil Bar heeft een stijlvolle ronde draaipoot, waardoor Bar een retro uitstraling krijgt. Combineer draaifauteuil Bar ook eens met de bijpassende hocker Bar.


 

6. BePureHome draaifauteuil Carousel


Deze luxe fauteuil lijkt regelrecht uit een oude Parijse boetiekhotel te komen. Het gecapitonneerde rugkussen in combinatie met het warme velvet maakt van draaifauteuil Carousel een echte musthave!

 

 

7. Draaifauteuil Roos


Maak kennis met Roos! De ronde vormen van deze moderne fauteuil geven Roos een vriendelijke uitstraling. Draaifauteuil Roos is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en materialen. De keuze is reuze!


 

8. Zuiver draaifauteuil Nikki

De elegante draaifauteuil Nikki heeft een slank ontwerp en is bekleed met hoogwaardig PU-leer. Draaifauteuil Nikki van Zuiver is verkrijgbaar in het bruin en zwart. Voor welke kleur ga jij?


 

9. BePureHome draaifauteuil Woolly

Draaifauteuil Woolly straalt comfort uit! Deze vriendelijke fauteuil geeft elke kamer sfeer. Woolly is verkrijgbaar met een zachte bouclé stof in twee kleuren en met een zachte stof in een groene tint.

 

 

10. Dutchbone draaifauteuil Flower

Creëer een typische 'Roaring Twenties' style in je interieur met Dutchbone draaifauteuil Flower. De draaifauteuil is verkrijgbaar in verschillende kleuren.