3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
03-07 Door: eLIVING

Een TV-meubel met visgraat als blikvanger

Een visgraat patroon op de vloer, op de wand of toch gewoon op een meubel? Allemaal is wellicht wat overdadig en daarom houden we het voor nu bij een tv-meubel met een visgraatpatroon. En wat voor een! Niets zo leuk als een tv-meubel in je interieur die een echte blikvanger is.  

 

Visgraat TV-meubel Class

Mocht je nu ook dromen van een prachtige blikvanger in je interieur, dan hoef je niet verder te zoeken. Dat het tv-meubel Class de show steelt is namelijk zeker. Niet alleen door het prachtige visgraatpatroon, maar ook de kleuren en de hoeveelheid opbergruimte maken van dit meubel een echte blikvanger.   

Het tv-meubel Class herken je direct aan het fantastische ingelegd visgraatpatroon op de twee deurtjes links en rechts. In het midden bevinden zich twee verticale deurtjes die door middel van de lift up & push in methode open gaan en dit alles staat op een super stijlvol onderstel. Oh, en vergeet de handgrepen niet. Met een zwak voor visgraatpatronen is dit tv-meubel er zeker een voor op het lijstje.


 

TV-meubel visgraat zwart, naturel en donkerbruin


Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar ook daar aan is gedacht. Waar tv-meubel Class eerder alleen verkrijgbaar was in een prachtige donkerbruine kleur in combinatie met een messing onderstel en messing handgrepen, vind je dit tv-meubel nu ook met een zwarte en ‘eiken’ afwerking. Deze laatste twee zijn voorzien van een zwart onderstel in plaats van een messing onderstel. En dat zorgt ook weer voor een betoverende combinatie.


 

Dutchbone Class serie

Nu snappen we als geen ander dat het liefde op het eerste gezicht kan zijn bij het zien van dit tv-meubel. Gelukkig wordt dit tv-meubel ook omringt door veel familieleden. Een uitgebreide serie met een stijlvol visgraatpatroon. Zo vind je in deze serie ook een dressoir, eettafel, ronde eettafel, salontafel, boekenkast én wijnkast. En ja, ook met hetzelfde ingelegde visgraatpatroon. Stuk voor stuk blikvangers waarmee je je interieur een flinke upgrade geeft.