3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
05-08 Door: eLIVING

Trend: marmer in huis

Deze geweldige trend zien we al een tijdje, maar saai dat wordt het niet! Nog steeds komen er nieuwe, mooie marmeren items bij! Wij hebben de leukste marmeren items voor jou op een rij gezet!

 

Marmer op elke plek in huis

Marmer komt werkelijk overal in huis goed tot zijn recht. Het marmer geeft een luxe, maar tegelijkertijd ook een rustgevende uitstraling aan je interieur. Gaat een marmeren keuken of badkamer net een stapje te ver voor jou, maar wil je toch graag marmer in jouw interieur? Haal dan marmeren tafels, bijzettafels of woonaccessoires in huis. Het zijn misschien kleine toevoegingen, maar het effect is grootst. Bovendien is marmer erg goed te combineren met andere materialen. 

 

Marmeren eettafels

Marmeren eettafels zijn niet langer alleen voor klassieke en formele interieurs, maar ook moderne, minimalistische, industriële en zelfs eclectische interieurs mogen voorzien worden van marmeren eettafels. Met de tijdloze schoonheid en unieke uitstraling zijn marmeren eettafels een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De subtiele glans van het oppervlak voegt daarnaast een gevoel van luxe toe. Met een marmeren eettafel haal je een echte blikvanger in huis en kies je voor een ronde tafel? Dan sla je twee vliegen in één klap. Je haalt dan niet alleen de prachtige marmer trend in huis, maar ook nog meer gezelligheid.

 

Marmeren salontafels en bijzettafels

Van marmer in de eethoek naar marmer in de woonkamer: marmer voelt zich thuis op vrijwel elke plek in huis. Haal de magische aantrekkingskracht ook naar je woonkamer met een marmeren salontafel of bijzettafel. Marmer is verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren, met subtiele aders die elke salontafel of bijzettafel uniek maken. Van tijdloos wit marmer tot gedurfde zwarte varianten en alles daar tussenin. Combineer een marmeren salontafel of bijzettafel eens met een ander tafeltje van hout, metaal, messing of glas voor een speels effect!

Marmeren woonaccessoires

Wil je graag op een subtiele manier marmer in huis toevoegen? Vergeet dan marmeren woonaccessoires niet. Zelfs kleine marmeren woonaccessoires hebben een groot effect op de sfeer en uitstraling van je interieur. Zo brengen bijvoorbeeld marmeren vazen net dat beetje extra luxe aan je interieur. Vrolijk een marmeren vaas op met kleurrijke kunstbloemen of gebruik een marmeren vaas als kunstobject. Andere marmeren woonaccessoires, zoals marmeren onderzetters, dienbladen of klokken, zorgen ook voor dat vleugje glamour in huis. Met woonaccessoires voeg je op een makkelijke én snelle manier marmer toe aan je interieur. En ook verplaatsen van woonaccessoires is zo gedaan! Perfect als je graag en vaak je interieur verandert.