3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-10 Door: eLIVING

Extra opbergruimte in huis met manden

Kun je wel wat extra opbergruimte gebruiken, maar heb je geen plek voor een hele kast? Met een paar opbergmanden creëer je op een makkelijke manier meer opbergruimte!

 

Opbergruimte creëren

Meer opbergruimte creëren hoeft dus niet altijd gepaard te gaan met grote kasten. Veel makkelijker zijn opbergmanden. Er is altijd wel een plek in huis waar een mand kan staan en ook verplaatsen is zo gedaan. Kies bijvoorbeeld voor een mooie rotan of rieten mand of ga een keer voor manden van zeewier. Mand Effect is bijvoorbeeld een mand gemaakt van 90% zeewier en deze mand is zeker niet glibberig!

 

Multifunctionele manden 

Een mand is ideaal om losse spullen in op te bergen, zoals plaids, kerstspullen of speelgoed. En ga je voor een mand met deksel, dan is het helemaal een kwestie van: opgeruimd staat netjes! Ook als je niets op te bergen hebt zijn manden een mooie decoratieve toevoeging in huis. Manden gemaakt van natuurproducten zorgen voor sfeer en warmte en op die manier sla je twee vliegen in een klap. Je hebt niet alleen extra opbergruimte, maar ook een leuk accessoire in huis. En wil je een keer wat anders met een mand? Zet dan eens een mooie plant met bloempot in de mand! Ontdek hieronder meer sfeervolle manden voor in huis.