3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
30-08 Door: eLIVING

3x loungebanken

Ben je op zoek naar een echte loungebank? Eentje waar je heerlijk languit op kunt liggen? En waarbij de kussens lekker zacht zijn? Wij hebben drie loungebanken voor jou op een rijtje gezet. Probeer daar nog maar eens vanaf te komen!

 

Hoekbank Summer

Voor degenen met echt veel ruimte in huis is dit vast een bank naar jouw hart! Naast de ruime 4,5-zits bank Summer, waar je overigens ook al heerlijk languit op kunt liggen, is bank Summer nu ook verkrijgbaar als 7-zits hoekbank. Deze hoekbank heeft een afmeting van 318 bij 318 cm en is verkrijgbaar in twee kleuren.

Bank Noon

Met bank Noon kun je alle kanten op. Deze bank is in verschillende opstellingen verkrijgbaar en in heel veel mooie materialen en kleuren. Stel je eigen Noon bank samen en plof neer hoe jij dat wilt! Ga jij voor een hoekbank of rechte bank?

Bank Frejus

Loungen krijgt een heel ander begrip met bank Frejus. De bank is voorzien van zachte, brede zitkussens, waardoor je heerlijk languit kunt zitten of liggen. Frejus is net als bank Noon verkrijgbaar in verschillende opstellingen en kleuren.


Benieuwd naar de gehele eLIVING banken collectie? Bekijk dan alle soorten banken online of kom langs in onze winkel en ontdek welke opstellingen er mogelijk zijn.