3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-06 Door: eLIVING

Zo breng je meer kleur in je tuin

Vind je het ook hoogste tijd voor meer kleur in je tuin? Vergeet zwart en grijs en tover je tuin om tot een waar kleurenparadijs met een paar simpele items. Met een tuin vol kleur creëer je een heerlijk zomergevoel  - ook als de zon niet schijnt! 

 

Kleurrijke tuintafeltjes

Bij een kleurrijke tuin denk je misschien het eerste aan een oase van bloemen en planten. Maar wat dacht je van bijzettafeltjes voor in de tuin? Met het unieke bijzettafeltje Bakkes laat je niet alleen je favoriete plant, maar ook je tuin stralen. Bijzettafel Bakkes kun je het hele jaar buiten laten staan.

 

 

Mix en match verschillende kussens

Sfeer en gezelligheid komen zo je tuin in wandelen met de tuinkussens Pillow King van Fatboy. Deze kleurrijke exemplaren maken elke tuin in een oogwenk een stuk vrolijker! De kussens zijn water- en vuilafstotend en verkleuren niet in de zon. Geen zorgen dus als je knoeit, want met een natte doek erover of de tuinslang erop is het kussen zo weer schoon.

 

 

Sfeervolle tuinverlichting

Verlichting zorgt misschien wel voor het allermeeste sfeer en je kunt bovendien nog langer genieten van de zwoele zomeravonden. Tel daar nog wat kleurrijke details bij op en het zomergevoel is niet meer te stoppen. Met de tuinverlichting van Fatboy breng je namelijk op een hele subtiele manier kleur toe aan je buitenruimte. Neem bijvoorbeeld de hanglamp Bolleke. Deze lichtgevende bol hang je gewoon op aan een koord of aan een tak. Of kies voor Thierry le Swinger. Een multifunctionele lamp die je kunt ophangen of in de grond prikt!

 

 

Loungen in een kleurrijke hangmat

Kun je jezelf al zien liggen in deze kleurrijke hangmat? Een hangmat is de perfecte kleurrijke toevoeging voor aan je tuin. Kies voor een kleur die in contrast staat met het kleurenpalet van je tuin en je creëert een blikvanger waar je niet omheen kunt!

 

 

Vrolijke parasols voor extra schaduw

Als de zon strak aan de hemel staat is een schaduwplekje ook wel eens lekker. Met een parasol creëer je niet alleen op een makkelijke manier meer schaduw in je tuin, maar het geeft ook een stijlvolle en kleurrijke uitstraling aan je tuin. De Fatboy parasol Sunshady is gemaakt van een uv-bestendige stof, waardoor je tuin altijd een oase van kleur blijft! Hoe je op andere manieren schaduw in je tuin creëert dat lees je hier

  

 

Bloemen

Heb je jouw tuin al naar een kleurrijk niveau getild met allemaal kleurrijke items? Maar wil je het nog afmaken met behulp van de natuur? Zaai een stukje grond of een paar bloembakken vol met geurige zomerbloeiers en voor je het weet dans je rond in een zee van bloemen!