3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
03-06 Door: eLiving

Een origineel cadeau voor Vaderdag

Zit jij ook weer met je handen in het haar als het bijna Vaderdag is en heb je geen idee waar je dit jaar je vader mee moet verrassen? Kom je ook niet verder dan een paar sokken, een geurtje of een zak drop als cadeau? Wij helpen je graag uit de brand en hebben daarom een lijstje met de meest originele en praktische Vaderdag cadeaus gemaakt.

 
 

Zet de drankjes maar koud in koelbox Be Cool

Heb jij de coolste vader van het land en houdt hij wel van een gekoeld drankje? Dan kun je met koelbox Be Cool de plank zeker niet misslaan. De koelbox is perfect om je drankjes gekoeld te houden tijdens een heerlijke barbecue in de tuin of een gezellig feestje. Geen zorgen over zoekgeraakte flesopeners, want aan de zijkant van de koeler zit er een!

 
 
 

Ontspannen in een Fatboy hangmat

Welke vader gun je het nu niet om even lekker te ontspannen? De Fatboy hangmat Headdemock of hangmat Headdeplek zorgen ervoor dat elke vader ultiem geniet. En het leuke is: de hangmatten zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar,  zodat daar vast de favoriete kleur van je vader tussen zit.
 
   

Heerlijk loungen op een Lamzac

Je laat je vader toch zeker niet zitten op Vaderdag? Met de Fatboy Lamzac weet je zeker dat dat niet gebeurt. In één handomdraai heeft je vader een comfortabel luchtbed waar geen pomp voor nodig is! Als je jouw vader zoekt, dan weet je wel waar hij ligt.

 
   

Een broodtrommel voor de broodliefhebber

Is jouw vader een echte broodliefhebber? Dan wordt hij vast gelukkig van vers brood en hoe kun je deze nu beter vers houden dan in deze stoere broodtrommel van Wesco?
 

 
 

Een leren tijdschriftenhouder

Verslindt jouw vader het ene tijdschrift naar het andere? Of blijft hij altijd up-to-date met de krant? Dan wordt hij vast blij van deze leren tijdschriftenhouder. Een stijlvolle houder voor al zijn favoriete tijdschriften of recente kranten.

   

Glasschilderij van Utrecht

Is Utrecht "zijn stadsie"? Dan maak je hem vast en zeker blij met deze sfeervolle GlasArt van Utrecht. De mooie grachten en de Domtoren ontbreken natuurlijk niet op deze afbeelding. De afmeting van dit schilderij is 120x80 cm.