3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
26-05 Door: eLIVING

Ultiem genieten met de Fatboy hangmat Headdemock

Zie jij jezelf ook al heerlijk in deze grote hangmat liggen? Wij snappen wel waarom! De Fatboy hangmat Headdemock is super comfortabel en je hebt een zee van ruimte om heerlijk breed te liggen. Bovendien komt er geen boom aan het pas. Deze hangmat heb je namelijk in een handomdraai in elkaar gezet: zet het aluminium frame op, hang de hangmat aan de haken en stel de ideale hoogte in. Tijd om in jouw hangmat te springen!

 

Fatboy Headdemock 

De Fatboy hangmat Headdemock is heerlijk oversized. Zo kun je niet alleen breed liggen, maar past er ook makkelijk iemand bij (tot maximaal 150 kilo). Een hangmat waar je niet graag uitkomt. De hangmatten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Headdemock en de Headdemock Superb. De Headdemock is gemaakt van kleurrijk polyester en de Superb is gemaakt van acryl of Olefin. De hangmatten hebben standaard een zwart frame, maar sinds kort is de Headdemock Superb ook verkrijgbaar met een lichtgrijs frame! En wist je dat  ‘Headdemock’ Brabants dialect is voor ‘heb jij hem ook’? 

Fatboy Headdemock accessoires

De Fatboy hangmat is op zichzelf al heerlijk comfortabel, maar wil je nu nog lekkerder liggen? Combineer dan de Headdemock (Superb) met een bijpassend Headdemock (Superb) kussen. Met dit kussen geniet je nog meer van jouw hangmat en je geeft jouw hangmat ook direct een nieuwe uitstraling.

 

Naast deze vrolijke kussens kun je jouw Headdemock ook beschermen met de Headdemock cover. Dit is eigenlijk een regenjas op maat voor jouw hangmat! Zie je in de verte al een zomerse regenbui aankomen? Dan kun je binnen no-time jouw hangmat voorzien met deze cover en ben je na de regenbui ook weer de eerste die heerlijk in een droge hangmat aan het loungen is! De cover is namelijk water- en vuilafstotend en beschermt tegen weer en wind. Met deze handige zwarte hoes houd je jouw hangmat dus mooi schoon én droog. Geen tijd te verliezen als het gaat om ultiem genieten!
Headdemock of Headdemock Superb?


De Fatboy hangmat Headdemock is gemaakt van polyester en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. De Fatboy hangmat Headdemock Superb is gemaakt van het supersterke acryl of Olefin. Deze hangmat is verkrijgbaar in zachte kleuren. Eerder schreven we al over de vergelijking tussen de hangmat Headdemock en de Headdemock Superb. Ontdek wat de beste optie is voor jou!