3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
08-09 Door: eLIVING

HKliving collectie 2023/2024

Het is zover: de nieuwe HKliving 2023/2024 collectie is bekend! Laat je meevoeren door een basis van het Braziliaanse modernisme, waarna je uitkomt bij een charmante retro-periode en eindigt in de onvergetelijke glamour van Hollywood. Met de nieuwe HKliving collectie duik je nog dieper de betoverende jaren ’70 in! 

 

Het Nederlandse interieurmerk HKliving 

Het interieurmerk HKliving is in 2009 opgericht in Nederland, maar heeft inmiddels de harten veroverd van designliefhebbers van over de hele wereld. De collectie van HKliving staat bekend om zijn unieke, eigentijdse en eclectische ontwerpen. Het is een mix van verschillende invloeden en stijlen. De HKliving collectie bestaat uit een groot aantal producten, zoals meubels, verlichting, textiel, servies en woonaccessoires. Alles om je interieur stijlvol mee in te richten.

 

Nieuwe HKliving collectie 2024

De nieuwe HKliving 2024 collectie is een fijne mix van het Braziliaanse modernisme in combinatie met een karaktervolle en retro basis en knallende Hollywood accenten. Met de nieuwe collectie voor 2024 geef je je interieur een ontspannen basis met royale loungemeubels, stoere en gedurfde prints en krachtige kleurencombinaties. Voor de finish touch maak je het geheel af met enkele opvallende accessoires uit deze collectie
.
Een deel van de collectie komt daarnaast rechtstreeks uit de bruisende Hollywood-scene van een halve eeuw geleden. Geïnspireerd door de tijd waarin rustieke elementen samensmolten met casual glamour, waar feestjes werden gegeven en waar men het allemaal niet te serieus nam. Door de hele HKliving 2024 collectie vind je luxe texturen, gouden blikvangers en een scala aan rijke afwerkingen. Ben jij er klaar voor?


 

HKliving 70’s koffiekopjes

Wist je dat de unieke 70’s koffiekopjes van HKliving inmiddels echte verzamelobjecten zijn? Ook in de nieuwe HKliving 2024 collectie vind je weer een hoop nieuwe 70’s Ceramics met unieke prints en kleurencombinaties. Je waant je weer even in een snoepwinkel. Tijd om je verzameling koffiekopjes verder aan te vullen! Met welke nieuwe items maak jij je verzameling compleet?

 

 

HKliving banken

Als het aankomt op een uitnodigende en stijlvolle woonkamer, dan zit je met de banken van HKliving goed. De HKliving banken zijn tijdloos en ontworpen met oog voor comfort. Hierdoor zijn deze banken de ideale plek om te zitten, te loungen en te ontspannen. De banken kun je zelf samenstellen door de verschillende elementen samen te voegen. Zo heb je altijd een bank dat perfect in je interieur past. HKliving bank Jax is één van de populairste banken uit de collectie. Deze elementenbank staat bekend om zijn vriendelijke rondingen en is een echte blikvanger in je interieur. In de nieuwe 2024 collectie van HKliving vind je ook weer een nieuwe bank die verkrijgbaar is in rustige tinten én met vrolijke printjes.

 

 

HKliving kasten

Opbergruimte kun je nooit genoeg hebben en vrolijke opbergruimte, daar is altijd plek voor! In de nieuwe 2024 collectie van HKliving vind je een aantal stijlvolle opbergers in prachtige kleuren uit de jaren ’70. Spullen opruimen was nog nooit zo leuk geweest!

 

HKliving sierkussens

Met woonaccessoires kan je interieur een hele transformatie ondergaan. Zo ook met sierkussens. Deze kunnen net het verschil maken in je interieur. De kracht van sierkussens begrijpt HKliving als geen ander en dat is te zien in de nieuwe 2024 collectie. Zachte stoffen, gezellige kleuren en gedurfde patronen maken de collectie compleet.